Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Εκτός ΟΣΕ ο Κώστας Σπηλιόπουλος;

Εκτός ΟΣΕ ο Κώστας Σπηλιόπουλος;

Παρελθόν αποτελεί ,σύμφωνα με πληροφορίες, από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ ο Αχαιός Κώστας Σπηλιόπουλος.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους λόγους που οδήγησαν στην έξοδό του αναμένονται προσεχώς καθώς αναμένεται δημόσια τοποθέτηση σχετικά με το ζήτημα.

Ο κ. Σπηλιόπουλος, φέρεται τις προηγούμενες μέρες, να πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ είχε συνάντηση και με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Σπηλιόπουλος ήταν στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και η τοποθέτησή του στον ΟΣΕ οδήγησε σε διαγραφή του από το κόμμα.

Μάλιστα τότε, είχε καταγγελθεί από τους συντρόφους του για συναλλαγή με τη ΝΔ, καθώς στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 είχε κατέλθει ως επικεφαλής δικού του συνδυασμού, κόντρα στο συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, που είχε την επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Κατσιφάρας έχασε τις εκλογές και η υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου θεωρήθηκε ως “Δούρειος Ίππος” και ότι τελούσε σε συνεννόηση με τη ΝΔ και γι αυτό “επιβραβεύτηκε” από το κυβερνών κόμμα με την τοποθέτησή του στον ΟΣΕ.

Πηγή: thebest.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.