Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Εκτροπή οχήματος προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στη Γέφυρα Αβόρανης

Εκτροπή οχήματος προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στη Γέφυρα Αβόρανης

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη στην περιοχή του Αγρινίου και μάλιστα προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στη Γέφυρα Αβόρανης .

Πρόκειται για εκτροπή οχήματος πάνω στη γέφυρα χωρίς στο συμβάν να εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός παρά υλικές ζημιές στο ΙΧ επιβατικό.

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία ενώ για λίγη ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων. Πλέον αποκαταστάθηκε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Παλιος Αγρινιώτης

    Το ατύχημα έχει ως εξήσ: Του αυτοκινήτου που χτύπησε στο τσιμεντένιο στηθαίο τησ γέφυρας, προηγούνταν ένα λευκό SUV μάρκας FORD, αν δεν κάνω λάθος. Το FORD το οδηγούσε γυναίκα, η οποία ενώ διέσχισε όλη την γέφυρα και έφτασε στην άκρη της πρός Αγρίνιο, εξερχόμενη της γέφυρας και αφού βρέθηκε ανάμεσα από το αυτοκίνητο (που περίμενε να περάσει το FORD για να διέλθει με τη σειρά του τη γέφυρα) και τα χόρτα στην άκρη του δρόμου, πίστεψε ότι δεν χωράει να περάσει και φρέναρε απότομα. Τότε το αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω από το FORD για να μην πέσει πάνω του ή πάνω στο άλλο αυτοκίνητο που περίμενε να διέλθει τη γέφυρα, ο οδηγός του έκρινε σωστό ενώ παράλληλα εξάνλούσε όλα τα περιθώρια για φρενάρισμα, να το ρίξει πάνω στο τσιμεντάνιο στηθαίο της γέφυρας. Κατόπιν αυτού ο δρόμος παρέμεινε κλειστός, για 5-10 λεπτά μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα που εκτράπηκε, από το σημείο με δικά του μέσα.

  2. Κατερίνα

    Που φθάσαμε???, σαν πολίτες αντί να ελέγχουμε τους υπευθύνους φορείς που δεν προβαίνουν σε νέες χαράξεις στο οδικό δίκτυο πριν και μετά την γέφυρα για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών και πεζών από αυτή την προβληματική περιοχή. Εντοπίζουμε το πρόβλημα μόνο στην γέφυρα???
    Υποθετικά εάν ή υπάρχουσα γέφυρα αντικατασταθεί με διπλής κατεύθυνσης, λόγω της ταχύτητας των οχημάτων στο υπάρχων άθλιο οδικό δίκτυο, τα ατυχήματα στην περιοχή θα αυξηθούν κατακόρυφα. ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΥΟ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑ ‘ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ’ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.