Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Ελαιόλαδο σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας διέθεσε ο Σύλλογος Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού

Ελαιόλαδο σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας διέθεσε ο Σύλλογος Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού

Ελαιόλαδο σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  διέθεσε ο Σύλλογος Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού

Σε κοινωνικές δομές διατέθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ελαιόλαδο που διέθεσε δωρεάν ο Σύλλογος Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού. Τις ποσότητες που συγκεντρώθηκαν από προσφορές μελών του Συλλόγου παρέδωσαν σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Ακρίδας και ο Ταμίας Φώτης Ζούκας στο Σκαγιοπούλειο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και στο «Φωτεινό Αστέρι».

Η δράση αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των παραγωγικών φορέων της περιοχής για την ενίσχυση και στήριξη των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού.

Ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός “Το Φωτεινό Αστέρι” ευχαριστεί 

Με μεγάλη μας χαρά την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 υποδεχτήκαμε στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αριθ. 122 αντιπροσωπεία του «Αγροτικού Συλλόγου Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού», η οποία και μας δώρισε επτά ντενεκέδες ελαιόλαδο παραγωγής τους για να στηρίξουν έμπρακτα το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει με την παροχή γευμάτων αγάπης στους ωφελούμενους του οργανισμού μας.

Η εν λόγω αντιπροσωπεία αφού ξεναγήθηκε στους χώρους μας και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι το απαιτητικό και πολυποίκιλο έργο, το οποίο καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας, ειδικά αυτές τις μέρες που δοκιμαζόμαστε όλοι, μας εξέφρασε την στήριξη και την βοήθεια του.

Η φιλανθρωπία και η αλληλεγγύη είναι στάση ζωής και θεμέλιο πάνω στο οποίο οφείλουμε να χτίσουμε το παρόν και το μέλλον μας. Πρέπει όλοι να δείξουμε έμπρακτα τη βοήθεια μας στα ασθενέστερα κομμάτια της κοινωνίας.

Το «Φωτεινό Αστέρι» ευχαριστεί ειλικρινά και βαθιά τον «Αγροτικό Σύλλογο Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού», που γίνανε συνοδοιπόροι στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που έχουμε αναλάβει. Καλή Χρονιά σε όλους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.