Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

#Ελλάδα_μπορούμε

#Ελλάδα_μπορούμε

Του Βασίλη Φεύγα , Συμβούλου Προέδρου Νέας Δημοκρατίας

Με την έναρξη του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας εγκαινιάζουμε μια νέα περίοδο. Μια περίοδο, που πρώτο μέλημα όλων είναι να δημιουργήσουμε συνθέσεις στην ελληνική κοινωνία και να βγάλουμε την πολιτική ζωή του τόπου από το τέλμα στο οποίο την οδήγησε ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια.

Η Νέα Δημοκρατία ενωμένη και με μοναδικό στόχο την αναγέννηση της χώρας βαδίζει προς τις τετραπλές κάλπες του 2019.

Το 12ο Συνέδριο αποτελεί ένα κάλεσμα σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες να γυρίσουν την πλάτη στο λαϊκισμό. Να πουν όχι στους μικροπωλητές της ελπίδας.

Μπορούμε καλύτερα. Αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμή μας και να δουλέψουμε όλοι μαζί.

Το 2019 η χώρα μας γυρίζει επιτέλους σελίδα. Με τη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας βάζουμε το θεμέλιο λίθο για μια νέα εποχή. Με ασφάλεια για τον πολίτη. Με εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Με εμπιστοσύνη στο εκπαιδευτικό σύστημα και εμπιστοσύνη στο εθνικό σύστημα υγείας. Με το αίσθημα ασφάλειας στις γειτονιές όλης της χώρας. Και φυσικά ένα ασφαλές οικονομικό και εργασιακό περιβάλλον τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον εργοδότη. Ένα οικονομικό περιβάλλον που θα προσελκύσει επενδύσεις και θα βάλει και πάλι τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

Με τις ευρωεκλογές στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι εδώ. Με καθαρή φωνή τείνουμε χέρι συνεργασίας στους ευρωπαίους εταίρους μας και όλοι μαζί ξανακάνουμε την Ευρώπη χώρο ελεύθερης διακίνησης ιδεών και πολιτισμού. Μια Ευρώπη, προσηλωμένη στις ανθρώπινες αξίες και την αλληλεγγύη των λαών. Ανταγωνιστική στον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη.

Το 2019 ταυτόχρονα ενισχύουμε την τοπική αυτοδιοίκηση. Απαλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό από κομματικές αγκιστρώσεις γίνεται ο μοχλός κίνησης στον πυρήνα της κοινωνίας. Το ανθρώπινο πρόσωπο της εξουσίας, αρωγός του πολίτη που μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο που ζει και εργάζεται ο καθένας από εμάς.

Απαρχή για όλα αυτά, το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Εγκαινιάζουμε μια προεκλογική περίοδο δείχνοντας  πολιτικό  πολιτισμό. Συνθέτοντας και όχι διχάζοντας. Απλώνοντας το χέρι σε όλους όσους έχουν τη διάθεση να συστρατευθούν μαζί μας στην πορεία ανοικοδόμησης της χώρας. Μπορούμε. Μπορούμε να ξανακάνουμε την Ελλάδα δυνατή και ανταγωνιστική. Μπορούμε να επιστρέψουμε στον Έλληνα τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να ξαναφέρουμε πίσω τους νέους που αναζήτησαν την τύχη τους στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

Η Νέα Δημοκρατία μπορεί και είναι ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα. Με νέες ιδέες, με ανανέωση σε ανθρώπους και με  πυξίδα  την εμπειρία των παλαιότερων στελεχών της παράταξης, θα δώσει τη μάχη των τετραπλών εκλογών για να κλείσει επιτέλους ο κύκλος της μιζέριας, της απογοήτευσης και της εσωστρέφειας που βιώνει ο Έλληνας με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά και όλη την παράταξη ενωμένη η Νέα Δημοκρατία από το βήμα του 12ου Συνεδρίου της θα στείλει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ελλάδα, Μπορούμε!

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. O ΘΕΟΣ

    NA KAI TO KAINOYΡΓΙΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΑΣΕ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ…

  2. Κ.Σ.

    Θεέ , αν δεν δοκιμάσεις κάτι δεν μπορείς να έχεις άποψη. Τους άλλους τους έχουμε δοκιμάσει και λογικά δεν πρέπει να βρουν στην κάλπη ούτε την δίκη τους ψηφο(αν είχαν Τσίπα). Ας δοκιμάσουμε και κάτι νέο και εδώ είμαστε να το χειροκροτήσουμε η να το καταδικάσουμε πάντα με το μεγάλο όπλο, αυτό της ψήφου. Μόνο έτσι θα καταλάβουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.