Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Ελπίδες πως θα δικαιωθεί ο αγώνας για τον μικρό Ηλία-Στυλιανό από τον Αστακό

Ελπίδες πως θα δικαιωθεί ο αγώνας για τον μικρό Ηλία-Στυλιανό από τον Αστακό

Το ενδιαφέρον παραμένει πανελλήνιο όπως και η στήριξη στον αγώνα της οικογένειας του Σωτήρη Σάββα από τον Αστακό ώστε ο μόλις 10 μηνών γιος της, Ηλίας-Στυλιανός, να αποκτήσει δικαίωμα στη θεραπεία της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας (τύπου Α) από την οποία νοσεί.

Tο μωράκι δίνει μάχη με τη γενετική αυτή ασθένεια και οι γονείς του έχουν σε όλους τους τόνους απευθύνει ηχηρή έκκληση στο Υπουργείο Υγείας ώστε ο Ηλίας-Στυλιανός να υποβληθεί στη γονιδιακή θεραπεία.

Στη σελίδα που εχει δημιουργηθεί στο facebook oι δυο νεαροί γονείς συνηθίζουν να ενημερώνουν για τις εξελίξεις για την υπόθεση μην παραλείποντας κάθε φορά να ευχαριστήσουν όλους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση. Αναφέρουν σήμερα:

“81 μέρες νοσηλείας για τον μεγάλο μαχητή… Ο Ηλίας-Στυλιανός μας πιστεύει σε σας και σας ευχαριστεί για την στήριξη σας! Περιμένουμε αγωνιωδώς να λάβει την θεραπεία, το φάρμακο που θα τον κρατήσει στην ζωή… Είμαστε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε… Αναμένουμε όλοι μαζί τις εξελίξεις γιατί πλέον είμαι σίγουρος μέσα από την τεράστια στήριξη σας πως το παιδί μας έχει γίνει και παιδί ολόκληρης της Ελλάδας… Η συμβολή σας στο να μαθευτεί η περίπτωση του παιδιού μας σε όλη την Ελλάδα είναι κάτι το οποίο μας δίνει κουράγιο στον δύσκολο αγώνα μας. Συνεχίζουμε να κοινοποιούμε. Ο Ηλίας-Στυλιανός σας ευχαριστεί”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.