Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Ενημέρωση για την ειδική άδεια εισόδου εμπόρων στους πεζόδρομους

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Ενημέρωση για την ειδική άδεια εισόδου εμπόρων στους πεζόδρομους

Με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ενημερώνει τον εμπορικό κόσμο της πόλης ότι εγκρίθηκε ο «Κανονισμός Λειτουργίας Πεζόδρομων και Οδών Ήπιας Κυκλοφορίας Δήμου Αγρινίου» και παραθέτει συνοπτικά δεδομένα που ισχύουν για την εξυπηρέτηση των εμπορικών καταστημάτων.

Για την κίνηση στους πεζόδρομους για φορτοεκφόρτωση απαιτείται ειδική άδεια από το Δήμο Αγρινίου, η οποία χορηγείται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου εμπόρου στην οποία επισυνάπτεται αντίγραφο της άδειας λειτουργίας του καταστήματος και αντίγραφο  άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

Αναλυτικά:

Συνάδελφοι, 

Η ειδική άδεια εισόδου, αφορά τα ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ επιβατικά αυτοκίνητά σας και σας ενημερώνουμε ότι με την 3/2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο «Κανονισμός Λειτουργίας Πεζόδρομων και Οδών Ήπιας Κυκλοφορίας Δήμου Αγρινίου», ο οποίος τροποποιήθηκε με την 116/2020 απόφαση Δ.Σ. Συνοπτικά αναφέρουμε ότι για την εξυπηρέτηση των εμπορικών καταστημάτων ισχύουν τα παρακάτω:
 
·         Επιτρεπόμενες ώρες εισόδου στους πεζοδρόμους για φορτοεκφόρτωση είναι από 7:00π.μ. – 9:30π.μ. και από 14.00 μ.μ. έως και ώρα 17.30 μ.μ. για όλες τις ημέρες εξαιρούμενων των Κυριακών και Αργιών. Κατά την είσοδο σε πεζόδρομο για φορτοεκφόρτωση  απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση και επιτρέπεται μόνο μικρής διάρκειας στάση.
·         Η κίνηση στους πεζοδρόμους οχημάτων τροφοδοσίας τα οποία διαθέτουν επαγγελματική άδεια κυκλοφορίας (μικτού βάρους μέχρι τεσσάρων (4) τόνων) επιτρέπεται χωρίς τη χορήγηση ειδικής άδειας.
·         Η κίνηση στους πεζοδρόμους κατά τις ανωτέρω επιτρεπόμενες ώρες φορτοεκφόρτωσης, των ιδιωτικής χρήσης οχημάτων τα οποία ανήκουν σε ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές καταστημάτων, γίνεται με ειδική άδεια από το Δήμο Αγρινίου, η οποία χορηγείται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου εμπόρου στην οποία επισυνάπτεται αντίγραφο της άδειας λειτουργίας του καταστήματος και αντίγραφο  άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

Οι αιτήσεις παραδίδονται ή αποστέλλονται στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών – Παλαιό Δημαρχείο Νεάπολης, Νεάπολη ΤΚ 30150 – Τηλέφωνο: 2641360733, 2641360730

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Οι πεζοδρομησεις πηγαν τοσο καλα που ο μπακογιαννης ηδη ξηλωνει τον “μεγαλο περιπατο” στο κεντρο της αθηνας.Μηπως να κανει και το ιδιο ο γιωργακης για να μην παει και αυτος περιπατο στις επομενες εκλογες?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.