Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: «Εντός χρονοδιαγράμματος το Open Mall»

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: «Εντός χρονοδιαγράμματος το Open Mall»

Ανακοίνωση του  Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου αναφέρει ότι κινούνται εντός χρονοδιαγράμματος οι διαδικασίες υλοποίησης του Open Mall της πόλης παρά τις σημαντικές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο εν λόγω πρόγραμμα στην υπόλοιπη χώρα.

Μάλιστα υπογραμμίζεται ότι από μεριάς του ο Σύλλογος «ευελπιστεί μέχρι το τέλος του έτους να έχει ξεκινήσει το μεγαλύτερο τμήμα των εργασιών για το Open Mall του Μεσολογγίου».

Αναλυτικά:

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου πληροφορήθηκε από ΜΜΕ ότι στην υλοποίηση της πλειονότητας των προτάσεων που υπάρχουν στην Ελλάδα για το πρόγραμμα του Οpen Mall, παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις.

Η Διοίκηση του Συλλόγου θα ήθελε να ενημερώσει τους επιχειρηματίες, καθώς και τους δημότες της πόλης, ότι η δράση που αφορά το Μεσολόγγι κινείται εντός χρονοδιαγράμματος. Ο τεχνικός σύμβουλος του έργου, που είναι η εταιρεία «Optimum Value Σύμβουλοι Επιχειρήσεων», καθώς και η Κοινοπραξία Εταιρειών που είναι υπεύθυνη μελετών («Σαλφώ και Συνεργάτες» – «Θ.Παπαγιάννης και Συνεργάτες»), θα μας έχουν καταθέσει τα προσχέδια των μελετών μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και τις ολοκληρωμένες μελέτες έως τα μέσα Μαΐου.

Με βάση τα παραπάνω, ευελπιστούμε πως μέχρι το τέλος του έτους το μεγαλύτερο τμήμα των εργασιών για το Open Mall θα έχουν ξεκινήσει και ορισμένα από αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα της Διοίκησης του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου, η οποία έχει αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία από το 2019.

Ευελπιστούμε ότι με την αρμονική συνεργασία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, το Open Mall της πόλης μας θα είναι μία από τις πρώτες προτάσεις που θα ολοκληρωθούν στην Ελλάδα, αν όχι εντός του 2021, το αργότερο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          H ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ           ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΣΣΟΒΑ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.