Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Ενεργοποιήθηκαν οι επιτροπές καταγραφής ζημιών στην Αιτωλοακαρνανία

Ενεργοποιήθηκαν οι επιτροπές καταγραφής ζημιών στην Αιτωλοακαρνανία

Για την άμεση αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 στους Δήμους Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου, από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και την Πολιτική Προστασία έχουν ενεργοποιηθεί οι επιτροπές καταγραφής των ζημιών σε τοπικές επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από σήμερα, Δευτέρα 6/12/2021 στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Κύπρου 30 – Μεσολόγγι), προκειμένου να καταθέσουν αιτήσεις για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών.

Σε δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Σαλμά, αναφέρει ότι «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει τις υπηρεσίες της σε ετοιμότητα για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και την υποστήριξη των πληγέντων από τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν με σφοδρότητα τις τελευταίες ημέρες την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Στο πλαίσιο αυτό, Οι διαδικασίες ελέγχου και καταγραφής επιχειρήσεων που έχουν υποστεί ζημιές προχωρούν ταχύτατα».

H Αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Σαλμά

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.