Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση από Βαρεμένο: Στο νοσοκομείο Αγρινίου δεν μπορεί να λειτουργήσει τώρα ΜΕΘ Covid

Ενημέρωση από Βαρεμένο: Στο νοσοκομείο Αγρινίου δεν μπορεί να λειτουργήσει τώρα ΜΕΘ Covid

To… επικοινωνιακό κενό της 6η ΥΠΕ έρχεται να καλύψει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος που είναι και αναπληρωτής τομέαρχης Υγείας του κόμματος.

Ο κ.Βαρεμένος ενημερώθηκε από το διοικητή της ΥΠΕ Γ.Καρβέλη και ενημερώνει με τη σειρά του πως στο νοσοκομείο Αγρινίου δεν μπορεί να λειτουργήσει τώρα ΜΕΘ για ασθενείς Covid19 και δυνητικά προβλέπεται να προωθούνται προς την Πάτρα ενώ νοσηλεύονται 19 ασθενείς Covid19 και 2 στο Μεσολόγγι.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Βαρεμένου

Σύμφωνα με ενημέρωση που μου παρέσχε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης, οριακότητα παρατηρείται μόνο στον Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα, όπου από τις 6 κλίνες ΜΕΘ κατειλημμένες είναι οι 6. Στις απλές κλίνες Covid19 και στα δύο νοσοκομεία δεν πιέζεται αυτή τη στιγμή δραματικά το σύστημα.
Στο νοσοκομείο Αγρινίου δεν μπορεί να λειτουργήσει τώρα ΜΕΘ για ασθενείς Covid19 και δυνητικά προβλέπεται να προωθούνται προς την Πάτρα, ενώ νοσηλεύονται 19 ασθενείς Covid19 και 2 στο Μεσολόγγι.
Θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει η εναλλακτική του νοσοκομείου Πύργου με 7 κλίνες ΜΕΘ, αλλά εκεί από την πλευρά τους οι γιατροί βγάζουν κραυγή αγωνίας, διότι η Μονάδα είναι δραματικά υποστελεχωμένη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.