Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 31/1 στο Αγρίνιο για τους κινδύνους του διαδικτύου

Ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 31/1 στο Αγρίνιο για τους κινδύνους του διαδικτύου

psaxnontas-tin-ermineia-1
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στην ενημέρωση για τους κινδύνους του Διαδικτύου και την ασφαλή πλοήγηση στο Internet την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Κτίριο της πρώην Τράπεζας Ελλάδος.
Εν όψει της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (06/02/2018) η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε σε συνεργασία με τον παιδοψυχίατρο Χρήστο Τερνιώτη θα πραγματοποιήσουν, με τη συμμετοχή του κοινού, ένα παιχνίδι ρόλων για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Το βιωματικό παιχνίδι στηρίζεται στους διαλόγους του νέου βιβλίου της συγγραφέως με τίτλο: «Ψάχνοντας την ερμηνεία», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τσιπούπολη.
Στη συνέχεια, ο Χρήστος Τερνιώτης θα αναλύσει το ψυχολογικό προφίλ των παιδιών και των εφήβων με αυξημένο κίνδυνο έκθεσης στο Διαδίκτυο και η Αριάδνη Δάντε θα παραθέσει τους κινδύνους Διαδικτύου και θα συστήσει τρόπους πρόληψης των κινδύνων.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 9 ετών, εφήβους και ενήλικες και έχει στόχο να αφυπνίσει το κοινό, ώστε να αντιληφθεί ότι η περιήγηση στο Διαδίκτυο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

psaxnontas-tin-ermineia-2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.