Σάββατο, Μάρτιος 23, 2019

Ενημερωτική ημερίδα και κοπή πίτας από την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

kopi-pitas-astynomikon (2)
Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση που οργάνωσε η Tοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ενημέρωση των αστυνομικών για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και τα οφέλη που προκύπτουν απ’ την συμμετοχή των μελών σε αυτή, απ’ τον αρμόδιο δημοσίων σχέσεων του εθνικού τμήματος κ. Σπύρο Φώτογλου.

Στην συνέχεια έγινε απολογισμός των δράσεων της τοπικής διοίκησης για το 2017 απ’ τον αρμόδιο δημοσίων σχέσεων κ. Δημοσθένη Ταμπακέλη. Ακολούθησε ενημέρωση για το ταμείο επαγγελματικής ασφάλισης αστυνομικών – πυροσβεστών – λιμενικών, απ’ τον αντιπρόεδρο του ταμείου κ. Θεόδωρο Γούσια. Τέλος πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με ευχές για μία καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη δράσεις και εκδηλώσεις, προς όφελος των αστυνομικών αλλά και της κοινωνίας που υπηρετούν.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Την εκδήλωσή χαιρέτησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Δημήτρης Παπαευθυμίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Αντώνης Κωστάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Τσούνης και ο πανοσιολογιότατος πρωτοπρεσβύτερος της ενορίας του Αγίου Δημητρίου, πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης.

“Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν, είτε εν ενεργεία, είτε εν αποστρατεία, είτε υψηλόβαθμοι, είτε χαμηλόβαθμοι. Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι η ένωση που μας περικλείει όλους. Είναι η ένωση που μόνο σκοπό της έχει την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των αστυνομικών, αλλά και μεταξύ των αστυνομικών και της κοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Η ένωση που τα μέλη της έχουν σαν στάση ζωής την προσφορά και την αλληλεγγύη στον συνάδελφο και στον συνάνθρωπο. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την εκπλήρωση των στόχων αυτών υπηρετώντας δια της φιλίας. SERVO PER AMICEKO” καταλήγει η ανακοίνωση της τοπικής διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

kopi-pitas-astynomikon (1)

kopi-pitas-astynomikon (3)

kopi-pitas-astynomikon (4)

kopi-pitas-astynomikon (5)

kopi-pitas-astynomikon (6)

kopi-pitas-astynomikon (7)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.