Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ενστολοι: Θα στείλουμε στο αυτόφωρο τον Χουλιαράκη

Ενστολοι: Θα στείλουμε στο αυτόφωρο τον Χουλιαράκη

enstoloi-tha-steiloume-sto-autofwro-ton-xouliaraki-w_l«Αν η κυβέρνηση δεν εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ θα υποβληθεί μήνυση εις βάρος του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, για να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία λόγω μη εφαρμογής δικαστικών αποφάσεων» προειδοποίησαν οι εκπρόσωποι ΕΛΑΣ, Πυροσβεστικής και Λιμενικού, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ

Οπως τόνισαν, οι Ομοσπονδίες θα εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα, έχοντας ήδη ενημερώσει τους νομικούς τους συμβούλους, για το  «καθολικό αίτημα για άμεση συμμόρφωση της κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ, που με τον πλέον σαφή τρόπο αποφαίνονται για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικών όσο και για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος».

Οπως είπαν οι κυβερνώντες «ενώ πριν από τις εκλογές αναγνώριζαν το δίκαιο των αιτημάτων μας, προωθούν νέο ειδικό μισθολόγιο με ουδέτερο δημοσιονομικό αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζουν». «Οι δικαστικές αποφάσεις δεν μπορεί να εφαρμόζονται κατά το δοκούν από την Κυβέρνηση και μόνο όταν αυτές έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα» τόνισαν.

Οι ένστολοι συνδικαλιστές προειδοποίησαν για «θερμό» φθινόπωρο με συνεχείς κινητοποιήσεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, «όσο η Κυβέρνηση συνεχίζει να μη σέβεται τους ένστολους και να επιχειρεί να πολιτεύεται με ψέματα και αυταπάτες».

Ψήφισμα στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην συμβολή των οδών Εγνατία και Αριστοτέλους, ανέβηκε αντιπροσωπεία τον συνδικαλιστικών οργανώσεων των σωμάτων ασφαλείας, στη διάρκεα πορείας στη Θεσσαλονίκη.

Η αντιπροσωπεία των ενστόλων ανέβηκε στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, προκειμένου να επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματα τους, καθώς και την απόφαση του ΣτΕ.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Αριστοτέλους και επέδωσαν και εκεί ψήφισμα και την απόφαση του ΣτΕ.

thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.