Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Ένταση σε σύσκεψη για το ΤΕΙ στο Αντίρριο (video)

Ένταση σε σύσκεψη για το ΤΕΙ στο Αντίρριο (video)


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της Ομοσπονδίας εμπόροβιοτεχνων Ναυπάκτου έκτακτη σύσκεψη για το θέμα του ΤΕΙ Ναυπάκτου στο Αντίρριο.

Την ώρα της σύσκεψης ήταν σε εξέλιξη και συνάντηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δ. Κωνσταντόπουλου με τον υπουργό κ. Γαβρόγλου ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το τμήμα του ΤΕΙ Ναυπάκτου.

Όμως παρ όλα αυτά η απόφαση που πάρθηκε ήταν να ληφθούν μέτρα τα οποία θα αποφασίσουν στο έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο που πιθανόν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.Επισης έγινε πρόταση για ενεργοποίηση της επιτροπής που είχε συσταθεί και παλαιότερα για το ΤΕΙ.

Ένταση υπήρξε μετά την παρέμβαση του αντιδημάρχου κ. Σιαμαντά που μίλησε για συντεχνίες με τον πρυτανη του ΤΕΙ κ. Τριανταφυλλου να ζητά από τον πρόεδρο να τον προστατέψει διαφορετικά θα αποχωρούσε  ζητώντας συγχρόνως από τον κ. Σιαμαντά να ξεκαθαρίσει από που προέρχονται οι συντεχνίες. Στη  συνέχεια οι τόνοι έπεσαν και η συζήτηση που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες έλαβε τέλος με κοινή απόφαση να μείνουν όλοι ενωμένοι σε θέση «μάχης» έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει το ΤΕΙ.

Στην έκτακτη σύσκεψη συμμετείχαν συσσωμοτο συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος κ. Σούζας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου κ. Παπαϊωάννου ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Λουκόπουλος(υποψήφιος Δήμαρχος) ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτίας κ. Μπουλές (υποψήφιος δήμαρχος) , οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ναυπακτίας κ. Γκίζας, κ. Τσουκαλάς, ο πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κ. Τριανταφυλλου, ο πρόεδρος της Ένωσής επαγγελματιών Αντιρρίου κ. Τσουκαλάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπακτίας κ. Ζιαμπάρα ο κ. Γουλας (υποψήφιος Δήμαρχος),ο πρώην ο δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Παπαθανάσης,ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Νταουσανης, οι υποψήφιοι περιφέρειακοι σύμβουλοι κ. Καλαβρουζιώτης(Αντιπρόεδρος ΟΣΥΝ) και κ. Κωταντουλας,  ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ. Χάρος και λέκτορας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κ  Ασημακόπουλος.

περισσότερα από τις τοποθετήσεις στο nafpaktianews.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.