Τρίτη, 19/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Εντατικοί έλεγχοι στην τοπική αγορά, νέα πρόστιμα σε επιχειρήσεις…

prostima-desmias

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ
Νέα πρόστιμα επιβλήθηκαν από την Διεύθυνση Ανάπτυξης Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας μετά από ελέγχους που ενήργησε το Τμήμα Εμπορίου Αγρινίου.
Ειδικότερα, πρόστιμο 1500 ευρώ επιβλήθηκε σε επιχείρηση εμπορίου ειδών Υγραερίου στο Αγρίνιο αφού σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Μικτό Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου & Αστυνομικούς του Α/Τ Αγρινίου σε φορτηγό, διαπιστώθηκε να μεταφέρει φιάλες υγραερίου χωρίς να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα παραστατικά που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις του Υπ. Οικονομικών (δελτίο αποστολής,τιμολόγια).
Πρόστιμο 1000 ευρώ επιβλήθηκε σε έμπορο αγροτικών προϊόντων από την Κορινθία επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Μικτό Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου & Αστυνομικούς του Α/Τ Αγρινίου, σε φορτηγό με οδηγό τον ίδιο έμπορο διαπιστώθηκε να μεταφέρει διάφορα είδη ( κρασιά, ελαιόλαδα, πυρηνέλαια κλπ ) , έχοντας συμπληρωμένο με ελλιπή στοιχεία (ακριβής μεταφερόμενη ποσότητα) το συγκεντρωτικό δελτίο αποστολής.
Σημειωτέον πως εντατικοί είναι οι έλεγχοι στην πασχαλινή αγορά της περιοχής.

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.