Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Ναό Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών

Εορταστικές εκδηλώσεις στο  Ναό Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών

Εορταστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο  Ναό Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών το προσεχές Σάββατο και την Κυριακή 7 & 8 Οκτωβρίου 2017. Η ανακοίνωση: 

1 (1) (1)Επί τη δεκάτη πέμπτη επετείω της επανακομιδής της Τιμίας Κάρας της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης, από την Γαλλική Μονή «Hautecombe» στην πόλη και την περιοχή όπου εφυλάσσετο, ο φερώνυμος Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών θα εορτάσει μετά πάσης θρησκευτικής λαμπρότητος.

Οι εορταστικές ακολουθίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
6.30 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, στον οποίο θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο
Θεοφιλέστατος επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
7.00- 10.00 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ομπλού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κωτσάκης.

Το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 6.00 μ.μ. θα τελεσθεί Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις προς τιμήν της Αγίας Ειρήνης, στην οποία θα προστεί ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Σταματόποπουλος προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

(Στην απογευματινή ακολουθία της παρακλήσεως θα ψάλλουν μέλη των Νεανικών Συντροφιών των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.