Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Νέες επαφές Παπαναστασίου με πολίτες και εμπόρους στο κέντρο του Αγρινίου

Συνοδευόμενος από τα στελέχη του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις» ο Γιώργος Παπαναστασίου συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες στο κέντρο του Αγρινίου.

«Προχωράμε όλοι μαζί για να ολοκληρώσουμε το μεγάλο μας έργο. Με πίστη στις δυνάμεις και το όραμα που μας ενώνει. Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην προσπάθειά μας.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής, ένα βήμα πριν τη συνέχιση του έργου μας. Ενός έργου που μαζί πετύχαμε και πρέπει να ολοκληρώσουμε.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου επιλέγουμε τον Δήμαρχο Αγρινίου. Συνεχίζουμε όλοι μαζί», δήλωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Ελάτε και κατά το γήπεδο καμιά βόλτα .Αύριο που είναι Πέμπτη να δείτε τα χάλια της λαϊκής και τη δυσοσμία υπάρχει και τι τραβάμε για βγούμε ή να έρθουμε στα σπίτια μας; Ελάτε τα χαράματα που μαζεύονται να δείτε τι φασαρία κάνουν;Αλλά εσείς δεν έρχεστε στις γειτονιές που υπάρχουν προβλήματα. Δεν κάνω αντιπολίτευση στο δήμαρχο το ξεκαθαρίζω .Α ξέχασα τώρα θα μας φέρει και τα ηλεκτρικά ποδήλατα .Εντάξει είμαστε .Λοιπόν πηγαίνουμε επισκέψεις παντού.Αγρίνιο δεν είναι μόνο η πλατεία ,η Μπαιμπά ή Παπαστράτου.Και στη περιοχή μας Δήμαρχε δεν είναι μόνο δύο λακκούβες όπως είπατε σε ραδιοφωνική εκπομπή.Μάλλον σας ενημερώνουν λάθος.Γιατί εσείς ποτέ δε έχετε έρθει στην περιοχή να δείτε ,παρόλο που σας έχουμε καλέσει άπειρες φορές.
    Το ξεκαθαρίζω.Τα ίδια λέγαμε και όταν ήταν και οι προηγούμενοι δήμαρχοι.Τα στραβά τα λέγαμε πάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.