Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Επανεμφάνιση ναφθαλίνης σε σχολείο του Αγρινίου

Επανεμφάνιση ναφθαλίνης σε σχολείο του Αγρινίου

 Επανεμφάνιση ναφθαλίνης σημειώθηκε σήμερα σε σχολείο του Αγρινίου. Εντοπίστηκε στο 1ο Γυμνάσιο, στην κεντρική είσοδο του οποίου  την έριξαν οι επιτήδειοι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Το σκοπό τους για μη διεξαγωγή μαθημάτων δεν τον πέτυχαν ωστόσο το συμβάν προβληματίζει τη σχολική κοινότητα και τις αστυνομικές αρχές που δεν ξεχνούν τα περυσινά συμβάντα όταν η ναφθαλίνη ήταν στην ημερήσια διάταξη της πόλης και η απώλεια διδακτικών ωρών μεγάλη.

Για το σημερινό συμβάν πάντως από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Tr.

  Η παιδεία του καθενός ξεκινά και από το σπίτι. Οι γονείς θα ήταν οι πρώτοι που θα αντιδρούσαν εάν το παιδί τους έπρεπε να αποβληθεί για ρίψη ναφθαλίνης. Επίσης η αξιολόγηση δεν έχει σχέση με το περιστατικό, είναι εύκολο σε οπουδήποτε να κάτι κάτι αντίστοιχο, όταν ο χώρος του σχολείου είναι τόσο μεγάλος. Όταν το μόνο κριτήριο μας, είναι κομματικό(Akis Roditis) στον χώρο της παιδείας τότε ο μόνος που χάνει είναι τα παιδιά(άλλωστε αυτά συνέβαιναν και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις)

 2. Tr.

  ¨Όχι αλλά διάβασα για υψηλούς βαθμούς που δεν ανταποκρίνονται στην κανονική επίδοση του μαθητή(βλέπε ιδιωτικό ΕΠΑΛ Αρτας που μοίραζε πτυχία, για αντιγραφές χωρίς επιπτώσεις σε μαθητές πχ γιους πολιτικών κτλ ) επίσης εάν οι καθηγητές ψήφιζαν με πολιτικά κριτήρια τότε δεν θα υπήρχε η ΔΑΠ γιατί έβγαλε σε διαθεσιμότητα 2500 χιλ καθηγητές και έστειλε 15000 χιλ μαθητές σε ιδιωτική εκπαίδευση αφού δεν υπήρχαν οι ειδικότητες στα δημόσια σχολεία.(Akis T. Roditis) Επίσης η ευθύνη είναι και τον γονέων που νομίζουν ότι επειδή πληρώνουν την δημόσια εκπαίδευση(μέσω φόρων..) έχουν λόγω σε βαθμούς(που γίνεται στα ιδιωτικά) και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

 3. Tr.

  Κύριε Aki Roditi η εκπαίδευση δεν κρίνεται μόνο από την ρίψη ναφθαλίνης και τις καταλήψεις. Σας εξήγησα ότι υπάρχουν παθογένειες και στα ιδιωτικά(με πλαστά πτυχία όπου μετά διορίζονταν στο δημόσιο παίρνοντας την θέση κάποιου, με αντιγραφές που περνούσαν στα “ψιλά” για χάρη της πελατείας <>) Όσο για τους καθηγητές που τόσα νοσηρά τους περιγράφεται..η λύση δεν είναι μόνο η αξιολόγηση(που υπάρχει..)αλλά το κύρος που έχει χαθεί..με μισθούς κατακερματισμένους, με εκπαιδευτικούς που πηγαίνουν σε 4 και 5 σχολεία και δεν μπορούν να δεθούν με τα παιδιά.Έστω και μέσα στην κρίση τα παιδιά δεν φταίνε για αυτό δεν θα έπρεπε να πειράξουν την παιδεία.Η διαφορά μας είναι, ότι εγώ θέλω καλύτερη δημόσια παιδεία για όλους, με κονδύλια και υποδομές, ενώ εσείς απ’ οτι φαίνεται ενδιαφέρεστε για την ιδιωτική. Έαν κάτι δεν είναι σωστό μπορείς να το διορθώσεις με το σωστό τρόπο.Όσο για τις καταλήψεις γινόταν και στο παρελθόν, πολυήμερες(δεκαετία του 90 κυρίως), για το κυλικείο κτλ. Δεν με βρίσκουν σύμφωνο αλλά δεν θεωρώ ότι το προκάλεσε μόνο η σημερινή κυβέρνηση

 4. Tr.

  Μπορεί εσεις να καταλάβατε(λανθασμένα…) οτι απέχω απο την πραγματικότητα αλλα και εγω αντιλαμβάνομαι μια εμμονή που εχετε με το δημοσιο(μπορει να κανω λαθος…) και την συγκεκριμένη κυβέρνηση. Με βαση το δικο σας παράδειγμα(εστιατοριο..) δεν θα πρεπει κανείς να ξαναψηφίσει ΝΔ και Πασοκ, γιατι μας χρεοκόπησαν. Δεν θα παίρνατε ξανα στο τιμονι της επιχείρηση σας καποιον που σας χρεοκόπησε στο παρελθον…εστω και εαν σας λεει οτι θα σας σώσει….ετσι δεν ειναι;ισως σε αυτο να συμφωνήσουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.