Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Επανέρχεται το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” για το κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ

ελεπαπΣυνεχίζεται η κατάθεση Ερωτημάτων από το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» για το νέο κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ. Αναφέρει η παράταξη απευθυνόμενη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Κωνσταντίνο Ρόκο:

Κύριε πρόεδρε

Με έκπληξη, αλλά και έντονο προβληματισμό για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την επιλογή, διαπιστώσαμε κατά την προχθεσινή ανακοίνωση της ημερήσιας διάταξης των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης Μαρτίου 2016, πως, παρά το γεγονός ότι από τις 17 Φεβρουαρίου 2016 έχει κατατεθεί αίτημα της παράταξης μας για συζήτηση του θέματος που έχει προκύψει από την παραχώρηση οικοπέδου στην ΕΛΕΠΑΠ χωρίς να ικανοποιείται το σύνολο των όρων και των προϋποθέσεων που η απόφαση 303/2008 της 16ης/2008 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου είχε θέσει, αυτό αγνοήθηκε παντελώς και κατά την προηγούμενη συνεδρίαση και από την προκείμενη.
Αντ’ αυτής εισάγεται προς συζήτηση ένα ήσσονος σημασίας θέμα, το οποίο αφορά στην μετονομασία του σχολείου.
Ερωτάται η Δημοτική Αρχή αλλά και το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.
α) Προτίθεται και πότε να φέρει προς συζήτηση εντός ημερησίας διάταξης την αναντιστοιχία της απόφασης 303/2008 της 16ης/2008 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου και του υλοποιημένου έργου της κατασκευής του Νέου Κτιρίου της ΕΛΕΠΑΠ, όπως και οι άλλες παρατάξεις αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος υποσχέθηκε;
β) Γιατί αυτό δεν αποτέλεσε θέμα της σημερινής συνεδρίασης;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.