Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Έπαινος σε 5χρονο Μεσολογγίτη στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής

Ο 5χρονος μαθητής νηπιαγωγείου διακρίθηκε σε διαγωνισμό για μαθητές Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου
astronomia

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 ο «2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Αστρονομίας και Διαστημικής 2018» για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, που διεξήχθη διαδικτυακά την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Η ευχάριστη έκπληξη των φετινών αποτελεσμάτων ήταν αναμφισβήτητα ο έπαινος που απονεμήθηκε στον 5χρονο μαθητή του 4ου Νηπιαγωγείου της Ι.Π. Μεσολογγίου Κερασιώτη Σεραφείμ του Φωτίου, ο οποίος συμμετείχε κατ΄ εξαίρεση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό των μαθητών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου λόγω της υπερβολικής αγάπης του για το Διάστημα και τα ουράνια σώματα.
Η ενασχόληση του παιδιού με τους πλανήτες, το ηλιακό σύστημα, τους γαλαξίες και γενικότερα για το σύμπαν, είναι μέσα από τα κάθε λογής σχετικά βιβλία και παιγνίδια που κυκλοφορούν.
Τα παραμύθια που του αρέσουν και τα ακούει από τους γονείς του, τους παππούδες και τις γιαγιάδες του είναι σχετικά με το διάστημα, οι αμέτρητες ζωγραφιές που μπορούν να εκτεθούν σε εκθέσεις ζωγραφικής είναι σχετικές με το διάστημα.
“Ο παππούς Σεραφείμ Κερασιώτης και η γιαγιά Αγγελική Τσιμπινού –Κερασιώτη με μεγάλη μας χαρά συγχαίρουμε τον εγγονό μας Κερασιώτη Σεραφείμ του Φωτίου για την διάκρισή του στον διαγωνισμό και του ευχόμαστε χαρούμενα και ανέμελα παιδικά χρόνια γεμάτα υγεία και το παραμύθι που ζει σήμερα, να το ζήσει όταν μεγαλώσει στην πραγματικότητα πατώντας πάντα σταθερά στη γη” αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν ο παππούς και η γιαγιά του 5χρονου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού:

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.