Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Πως θα επιλέξετε τα καλύτερα έπιπλα για τον χώρο σας

Πως θα επιλέξετε τα καλύτερα έπιπλα για τον χώρο σας

 Η σωστή επιλογή επίπλων είναι αυτή που θα αναβαθμίσει το σπίτι σας και θα σας προσφέρει ανέσεις και λειτουργικότητα. Από τα έπιπλα κουζίνας μέχρι τις ντουλάπες και τα έπιπλα σαλονιού, οι επιλογές βασίζονται σε έπιπλα που προσδίδουν ασφάλεια και αξιοπιστία υλικών…και φυσικά είναι μέσα στα γούστα σας!

Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να έχετε υπόψιν για τις επιλογές σας;

Διαστάσεις – Σχήμα

Έπιπλα όπως ένα σαλόνι σίγουρα θα πρέπει να μετρηθεί, προτού μπει στον χώρο σας! Το ίδιο όμως συμβαίνει και στα έπιπλα κουζίνας ή τις ντουλάπες που είναι εντοιχιζόμενα. Γνωρίζοντας τις διαστάσεις μπορείτε να υπολογίσετε τι ακριβώς χρειάζεστε για τον χώρο σας και έτσι θα έχετε ένα αρχικό πλάνο τοποθέτησης.

Το σχήμα της κουζίνας για παράδειγμα θα σας δείξει τι είδους έπιπλα θα αναβαθμίσουν και θα αναδείξουν τον χώρο σας. Μία τετράγωνη κουζίνα μπορεί να δεχθεί εύκολα παραλληλόγραμμα έπιπλα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν κατάλληλα τον χώρο ώστε να αποκτήσει τις σωστές γεωμετρικές γραμμές.

Ποιος χρησιμοποιεί τα έπιπλα

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά δεν είναι! Αν έχετε παιδιά, θα πρέπει να στοχεύσετε σε 100% ανθεκτικά και έξυπνα έπιπλα που να μην λερώνονται και να μην είναι επικίνδυνα. Οι ανθεκτικές ταπετσαρίες είναι τέλειες επιλογές και στην περίπτωση που έχετε κατοικίδιο.

Επιλέξτε ArtionDesign

Η εταιρεία ArtionDesignείναι μία από τις καλύτερες επιλογές σας αν η μένετε στην Θεσσαλονίκη. Θωρακίζει το σπίτι σας με εσωτερικές πόρτες, έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες στο budget που θέλετε και στα μέτρα σας.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; ArtionDesign με ένα κλικ!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.