Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Επιμελητήριο Λευκάδας: «Χρεώθηκαν» αδίκως στη Λευκάδα τα κρούσματα κορωνοϊού της οικογένειας Σέρβων

Επιμελητήριο Λευκάδας: «Χρεώθηκαν» αδίκως στη Λευκάδα τα κρούσματα κορωνοϊού της οικογένειας Σέρβων

Επιστολή εστάλη από το Επιμελητήριο Λευκάδας σε μέσα ενημέρωσης αναφορικά με την 5μελη οικογένεια Σέρβων που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η επιστολή:

Επιμελητήριο Λευκάδας

Αξιότιμοι Κύριοι, Αποτελεί χρέος μας να αποσαφηνίσουμε την είδηση των κρουσμάτων Covid 19 στην περιοχή της Λευκάδας, διότι τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα, τα οποία δεν αποτυπώνουν ορθά την πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την 5μελή οικογένεια Σέρβων που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, δεν έκανε διακοπές στη Λευκάδα. Η οικογένεια ξεκίνησε με το ιστιοπλοϊκό από την Πρέβεζα, όπου ήταν η βάση της. Κατά τη διάρκεια της πλεύσης ο πατέρας της οικογένειας αισθάνθηκε αδιαθεσία, και έδεσε το ιστιοπλοϊκό στην περιοχή της Λευκάδας για να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Κανένα μέλος της οικογένειας δεν κυκλοφόρησε στην Λευκάδα, αλλά παρέμειναν μέσα στο Ιστιοπλοϊκό τους.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε πολύ όπως γίνει ορθή αναπαραγωγή της είδησης, δεδομένου ότι «χρεώθηκαν» αδίκως στην Περιφερειακή ενότητα της Λευκάδας τα κρούσματα αυτά.
Με εκτίμηση,

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.