Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Επίσκεψη του Γραμματέα του Κ.Σ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο

Επίσκεψη του Γραμματέα του Κ.Σ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο

Ανακοίνωση αναφορικά με την επίσκεψη του Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρη Γεωργίου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου. Αναφέρει τα εξής:

Ο γραμματέας του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε καταρχάς με τον Θεόδωρο Γρίνο, πρόεδρο του κτηνοτροφικού συλλόγου Ξηρομέρου, τον Σπύρο Μολώνη, δημοτικό σύμβουλο με την Ανεξάρτητη Ενωτική πρωτοβουλία και γραμματέα της ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων του νόμου, και νέους αγρότες για να συζητήσει σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της κτηνοτροφίας.

Ακολούθησε συνάντηση με το γραφείο πόλης τοπικής Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το γραμματέα της Ν.Ε και το γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου, όπου ως κύριο θέμα συζήτησης τέθηκε η συνεργασία νεολαία και οργάνωσης του κόμματος.

Ακολούθησε συνάντηση με την επιτροπή Παιδείας της Νεολαίας όπου αναλύθηκαν τα προβλήματα που αφορούν τα ΚΔΑΠ, την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ έγινε λόγος και για τη λειτουργία των παραρτημάτων του πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο .

Τέλος , διεξήχθη η πρώτη προσυνεδριακή συνέλευση της νεολαίας και ο διάλογος για τη χαρτογράφηση του τρόπου διεξαγωγής του επικείμενου συνεδρίου, μετά την αναβολή του λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Η συζήτηση έκλεισε συζητώντας τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων ενόψει της υγειονομικής κρίσης

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ

    O σύντροφος συναντήθηκε και με το ΚΣ του ΠΓ της ολομέλειας και το γραμματέα της ΚΔ με την ΟΒ ή μόνο με τον ΠΔ της Κ και τον ΠΔ της ΟΒ….Α ΡΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΣΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ …ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΟ……ΜΙΖΕΡΙΑΑΑΑΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.