Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Επιστροφή στη δράση και στις διακρίσεις για τον Σκοπευτικό Όμιλο Αιτωλοακαρνανίας

Επιστροφή στη δράση και στις διακρίσεις για τον Σκοπευτικό Όμιλο Αιτωλοακαρνανίας

Επιστροφή στη… δράση για τον Σκοπευτικό Όμιλο Αιτωλοακαρνανίας «Ο Σκοπευτής». Μετά από αρκετό διάστημα αποχής, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία και οδήγησε σε κλείσιμο των σκοπευτηρίων και σε παύση των προπονήσεων, οι αθλητές του επαναδραστηριοποιήθηκαν και επέστρεψαν στις διακρίσεις.  Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα μηνών, με κλειστά σκοπευτήρια και έλλειψη προπονήσεων των αθλητών λόγω της πανδημίας,το ξεκίνημα των μεγάλων αγώνων μας βρήκε έτοιμους.

Το σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου ήταν πλούσιο σε μετάλλια και συγκεκριμένα το Σάββατο στα Γιάννενα στο αγώνισμα τυφεκίου 200μ,ο αθλητής μας Λαμπράκης Πολύβιος στην κατηγορία κλειστών σκοπευτικών (διόπτρα) έφερε την καταπληκτική συγκέντρωση των 5 βολών σε κύκλο 4,3 εκατοστών κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Ο Λαμπρακόπουλος Παναγιώτης μας έφερε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των ανοιχτών σκοπευτικών με ένα όπλο κατασκευής του 1942.

Την επόμενη μέρα Κυριακή, στο σκοπευτήριο Αρόης στην Πάτρα διεξήχθη αγώνας πρακτικής σκοποβολής επιπέδου 2( αγώνισμα με χρόνο,κίνηση και πολλαπλούς στόχους) στο οποίο ο αθλητής μας Γεωργίου Νίκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Production.

Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να διδάσκουμε σκοποβολή παρ’όλες τις αντίξοες συνθήκες. Τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές μας και πάντα επιτυχίες.Καλό καλοκαίρι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.