Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Επιτέλους! Ήρθε ειδοποίηση για τα έργα στο Αγρίνιο!

Επιτέλους! Ήρθε ειδοποίηση για τα έργα στο Αγρίνιο!

Είναι μια ιστορική στιγμή! Όπως μαθαίνουμε, λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι στα δημοσιογραφικά γραφεία του Αγρινίου έφτασε ένα mail που δεν έμοιαζε με τα άλλα.
Ήταν από τον υπεύθυνο επικοινωνίας μεγάλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που προειδοποιούσε ότι ο προσεχές Σάββατο θα είναι κλειστή η Αναστασιάδη στο κέντρο, από την Βότση ως την κεντρική πλατεία! Δυο ολόκληρες μέρες νωρίτερα! Βέβαια την λέει «Αναστασιάδου» την οδό αλλά δεν πειράζει, κομμάτια να γίνει…
Εύγε! Όλε! Μετά από δεκάδες παρακλήσεις, τηλέφωνα, μπινελίκια, απορίες και εγκεφαλικά αποφάσισε η καλή εταιρεία να στείλει ένα ενημερωτικό να ενημερώσουν και οι δημοσιογράφοι(όχι εμείς, εμείς περαστικοί είμαστε)τους πολίτες να μην πέφτουν πάνω σε αδιέξοδα και μποτιλιαρίσματα χωρίς καμία ειδοποίηση!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όπως λένε. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαρούμε που έπιασαν τόπο οι φωνές ή να εξοργιστούμε με όλους εκείνους που έκαναν ότι δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα. Όλους εκείνους που έπρεπε να ενημερώνουν κι έκαναν την πάπια αλλά και όσους έπρεπε να έχουν τρίξει δόντια. Μια και τώρα θα ενημερωθεί και η Αστυνομία, η αστική συγκοινωνία, ίσως και οι κυανόκρανοι!
Α, και μια και το έφερε η κουβέντα. Στον δρόμο και με τους δρόμους κλειστούς οι οδηγοί πρέπει να έχουν υπομονή και οι εργαζόμενοι χαμόγελο κι ευγένεια, έτσι; Όχι αγριέματα και φωνές, σωστά;

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.