Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Επίθεση από 15 αδέσποτα δέχθηκε δικυκλιστής στο Μεσολόγγι

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας νεαρός δικυκλιστής μετά την επίθεση που δέχθηκε από μια αγέλη αδέσποτων σκυλιών κοντά στην motivο πίσω από το ΕΠΑΛ στο Μεσολόγγι. 

Ο νεαρός περνούσε με το μηχανάκι του σήμερα το πρωί, όταν του επιτέθηκαν 15 αδέσποτα σκυλιά που εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του. Ο νεαρός έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε και κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Αυτό αποτελεί ένα ακόμη περιστατικό επίθεση αδέσποτων στο Μεσολόγγι, από τα πολλά που έχουν σημειωθεί, αλλά ο δήμος «αρνείται» να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα παρά τις υποσχέσεις για καταφύγιο αδέσποτων.

Από την άλλη, παρατηρείται τελευταία και μια απουσία φιλοζωικών συλλόγων που ενώ παλιότερα έκαναν αισθητή την παρουσία τους, τώρα πιά δεν βλέπουμε το ίδιο πάθος.

Και μέσα σε όλα αυτά παραμένουν στο έλεος οι άνθρωποι που δεν τολμούν πλέον να περπατήσουν στους δρόμους, αλλά και τα ζώα πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς παρά τις στειρώσεις που η δημοτική αρχή υποστηρίζει ότι γίνονται.

Οι Μεσολογγίτες νιώθουν πολιορκημένοι μέσα στην ίδια τους την πόλη και αυτή η κατάσταση πρέπει να λάβει τέλος το συντομότερο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.