Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Έκτο χειρουργείο σε δυο μήνες σήμερα για την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Έκτο χειρουργείο σε δυο μήνες σήμερα για την  Ιωάννα

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το αριστερό της μάτι, στην πλευρά που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι από την 35χρονη

Στο έκτο και ιδιαίτερα κρίσιμο χειρουργείο, υποβλήθηκε σήμερα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η 34χρονη Ιωάννα , από το Λουτρό Αμφιλοχίας, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, σε μια υπεράνθρωπη ιατρική προσπάθεια να αποκατασταθούν τα εγκαύματά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η Ιωάννα μπήκε στο χειρουργείο στις πέντε το απόγευμα. Οι γιατροί της την χειρούργησαν στην αριστερή πλευρά, σε μάτι, λαιμό και στέρνο, τα σημεία όπου δέχτηκε το βιτριόλι από την 35χρονη.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί της κοπέλας, αυτό το χειρουργείο ήταν εξαιρετικά κρίσιμο, γιατί και η κατάσταση της υγείας της μετά από τόσο καιρό νοσηλείας δεν ελιναι και η καλύτερη, όπως και η ψυχολογία της.

Πρώτο μέλημα των γιατρών ειναι να σώσουν το μάτι της, ενώ πιστεύουν ότι το νεαρό της ηλικίας της θα βοηθήσει πιο γρήγορα στην ανάρρωσή της.

Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται η μητέρα της, ενώ όσο η Ιωάννα μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία, η 35χρονη κατηγορουμένη δεν έχει απολογηθεί ακόμα για το τι έγινε στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.