Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Στη «διαδρομή» του καυστικού υγρού επικεντρώνονται οι έρευνες

Επίθεση με βιτριόλι: Στη «διαδρομή» του καυστικού υγρού επικεντρώνονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα βρήκε το βιτριόλι από γνωστούς της – Θα έχουν σήμερα νέα συνάντηση με την 34χρονη Ιωάννα

Νέα επίσκεψη και ενδεχομένως κατάθεση θα προσπαθήσουν να πάρουν οι αστυνομικοί από την 34χρονη Ιωάννα, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα λύσουν το παζλ της φρίκης, στην επίθεση με το βιτριόλι στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Το κλιμάκιο της Ασφάλειας, προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για το πώς έφτασε το βιτριόλι στα χεριά της μαυροφορεμένης μασκοφόρου, καθώς θεωρείται απίθανο να το παρασκεύασε η ίδια και θεωρούν ότι μέσω γνωστών έφθασε στα χέρια της.

Και αυτό λένε, ότι ίσως και να είναι το λάθος που θα την κάψει. Όπως η ίδια «έκαψε» με το θειικό οξύ το όμορφο πρόσωπο της Ιωάννας για να την τιμωρήσει και να της καταστρέψει τη ζωή.

Την ίδια ώρα, ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος καταθέσεων από γνωστούς και φίλους της 34χρονης και είναι χαρακτηριστικό, ότι οι αστυνομικοί ψάχνουν σε βάθος τουλάχιστον πενταετίας για να βρουν την άκρη του νήματος.

Μάλιστα, θα ζητήσουν και από την Ιωάννα, να ανακαλέσει στη μνήμη της παράξενα γεγονότα ετών και όχι των τελευταίων εβδομάδων. Και στη σημερινή συνάντηση, οι αστυνομικοί θα είναι διακριτικοί, δεν θα την πιέσουν, επιδιώκοντας μονή της να ανασύρει από τη μνήμη της πολύτιμες πληροφορίες που θα λύσουν τον ανατριχιαστικό γρίφο και θα ξεσκεπάσουν τη μυστηριώδη γυναίκα έριξε βιτριόλι στο πρόσωπό της για να το διαλύσει.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.