Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

«ΟΙΚΟθέατρο 2020»: Πετυχημένες οι πρώτες δύο θεατρικές παραστάσεις

«ΟΙΚΟθέατρο 2020»: Πετυχημένες οι πρώτες δύο θεατρικές παραστάσεις

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 10η χρονιά η Περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο+Μπλε”. Η ανακοίνωση της Περιβαλλοντικής οργάνωσης αναφέρει τα εξής:

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκαν με επιτυχία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι δύο πρώτες θεατρικές παραστάσεις.

Πρώτη του 1ου Δ.Σ. Ναυπάκτου γ1’ τάξη και δεύτερη της Ε1 τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου, με τα έργα «Κι εμείς…με ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» Της Άννας Παπαδοπούλου και «Δως μου μια δεύτερη ευκαιρία» της Χρυσάνθης Καραΐσκου αντίστοιχα, με θέματα ανακύκλωσης και θαλάσσιων σκουπιδιών.

Τους θεατές καλωσόρισε για μια ακόμη χρονιά ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων του Πράσινο +Μπλε Ξύδης Τάσος ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά τα δημοτικά σχολεία που συμμετέχουν, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο δντης του 1ου ΔΣ κος Φούντας Νίκος και η υποδιευθύντρια του 2ου ΔΣ κα Νάστου Κατερίνα. Η

Χορηγοί και υποστηρικτές είναι το βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, η 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, τα υγρά αντιβακτηριδιακά υγρά μαντηλάκια WetHankies της εταιρίας ΜΕΓΑ και τα supermarketsΙ & Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του 1ου Δ.Σ. Ναυπάκτου Νικολακόπουλο Θωμά και τη θεατρολόγο Γιαλούρη Φωτεινή καθώς και τον εκπαιδευτικό του 2ου Δ.Σ. Ναυπάκτου δάσκαλο της ε1’ τάξης,Σουλτανίδη Γιώργο και την εμψυχώτρια Κάντου Άντζη.

Ευχαριστούμε επίσης το ΙΕΚ Ναυπάκτου και τις φοιτήτριες αισθητικής, οι οποίες εθελοντικά κάνουν το μακιγιάζ των προσώπων των μικρών μαθητών, την ομάδα τεχνικών του Δημήτρη Ιωάννου και φυσικά τους Εθελοντές του Πράσινο+μπλεγια την σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν κάθε χρόνο για την σωστή υλοποίηση της δράσης.

Η δράση υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπακτίας και τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου, παρουσιάζοντας κάθε Κυριακή από δύο θεατρικές παραστάσεις Δημοτικών σχολείων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα υλοποιηθούν οι επόμενες δύο θεατρικές παραστάσεις:
«Η λίμνη το ‘σκασε» της Φεβρωνίας Ρεϊζίδου 4o ΔΣ Ναυπάκτου τάξη Δ’
«Οι ήρωες της Ανακύκλωσης» Του Βασίλη Βαλαώρα ΚΔΑΠ Αντιρρίου

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Θεατρικών Παραστάσεων έχει ως εξής:

16 Φεβρουαρίου 18.00
1. «Κι εμείς…με ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» Της Άννας Παπαδοπούλου 1ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – τάξη Γ1’
2. «Δως μου μια δεύτερη ευκαιρία» της Χρυσάνθης Καραΐσκου 2ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – τάξη Ε1’

23 Φεβρουαρίου 18.00
1. «Η λίμνη το ‘σκασε» της Φεβρωνίας Ρεϊζίδου 4o ΔΣ Ναυπάκτου τάξη Δ’
2. «Οι ήρωες της Ανακύκλωσης» Του Βασίλη Βαλαώρα ΚΔΑΠ Αντιρρίου

8 Μαρτίου 18.00
1. «Ο φασταφούντης και η ΛΑΙΗΝΤΥ ΛΑΙΝ » του Βασίλη Αναστασιάδη6ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – τάξη Γ
2. «Δράκε Δράκε είσαι εδώ;» 2ο ΚΔΑΠ Ναυπάκτου

15 Μαρτίου 18.00
1. «Εμένα με νοιάζει!» διασκευή έργου της Γ. Γρηγοριάδου – Σουρέλη 1ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – Τάξη Γ2’
2. «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, Διασκευή Γιώργος Τσάμης και Λεμπέση Μαρία 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – ΤάξηΔ’

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.