Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Καθαρισμός από τον Δήμο Αγρινίου στην Εθνική Οδό γιατί η Περιφέρεια “αγνοεί τις οχλήσεις του”

Καθαρισμός από τον Δήμο Αγρινίου στην Εθνική Οδό γιατί η Περιφέρεια “αγνοεί τις οχλήσεις του”

katharismos ethniki (1)
Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Αγρίνιου προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού της νησίδας και κοπής των χόρτων από τον κόμβο της Χ. Τρικούπη με την Εθνική Οδό, μέχρι τον κόμβο Παναιτωλίου.
Μάλιστα σε αυτή την ενέργεια προέβη ο δήμος αν και η αρμοδιότητα ανήκει στην Περιφέρεια. Χαρακτηριστική η δήλωση του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου: «Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στις συγκεκριμένες εργασίες κατά μήκος της Εθνικής Οδού, πέραν των ορίων αρμοδιοτήτων μας, για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη διέλευση των οχημάτων. Η ασφάλεια των πολιτών δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση και δεν είναι ζήτημα για πολιτική εκμετάλλευση. Είχαμε ζητήσει επανειλημμένα από την Περιφέρεια να προστατεύσει τους χιλιάδες οδηγούς και να καθαρίσει το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο που είναι εξάλλου ευθύνη της. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα το οδικό δίκτυο να εμφανίζει σημεία υψηλής επικινδυνότητας. Πέρα από τα σοβαρά προβλήματα και την εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει η Εθνική οδός, θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι καθαρή από τα χόρτα. Είναι άξιο απορίας γιατί η Περιφέρεια αγνοεί τις οχλήσεις μας. Παρεμβαίνουμε για ν΄ αλλάξουμε τη δυσάρεστη εικόνα που αντικρίζουν καθημερινά όσοι μετακινούνται στην εθνικό οδό. Τα συνεργεία του Δήμου Αγρινίου επιφορτίστηκαν με τον καθαρισμό σε ένα ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα λόγω θερινής περιόδου».

katharismos ethniki (2) katharismos ethniki (3) katharismos ethniki (4) katharismos ethniki (5) katharismos ethniki (6)

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. kostas

    Ελπίζω κάποτε η Περιφέρεια (μέσα στην επόμενη δεκαετία….) να καλύψει και καμιά λακούβα και να κάνει και καμιά διαγράμμιση στο τμήμα από Αγρίνιο μέχρι κόμβο Κουβαρά …..

  2. ευπλους

    Εδω οι λαμπες στην εθνικη καινε μερα-νυχτα για χρονια και δεν εχουν παρει χαμπαρι οι αργομισθοι της περιφερειας.

  3. Χρηστος

    Οι εισοδοι απο Σταμνα και Κουβαρα με κατευθυνση το Αγρινιο τα τελευταια χρονια ( ποιοτητα ασφαλτου, φωτισμος, διαγραμιση) αποτελουν το χειροτερο οδικο δυκτιο στην Ελλαδα. Υπουργειο και περιφερια εχουν τεραστιες ευθυνες και αποτελουν τους ηθικους αυτουργους των τροχαιων συμβαντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.