Παρασκευή, Φεβρουάριος 15, 2019

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί το διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Μεσολογγίου

2-39-se-mesologgi
Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον διοικητή του του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Μεσολογγίου, Δημήτριο Σπύρου, εξέδωσε για τη στήριξή του το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα». Συγκεκριμένα:

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμότατα το Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Μεσολογγίου «ΣΧΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ» κύριο Δημήτριο Σπύρου, Συνταγματάρχη (ΠΖ), για τη συνεχή στήριξη που παρέχει στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Μας συγκινεί ιδιαίτερα η ευαισθησία, η αλληλεγγύη και το έμπρακτο ενδιαφέρον του Ελληνικού Στρατού προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους. Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστεί θερμότατα και εύχεται Υγεία, Δύναμη και Επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο του Ελληνικού Στρατού στην περιφρούρηση της χώρας μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.