Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Στηρίζουν την απεργία στις 6 Μαΐου τα σωματεία ιδιωτικών υπαλλήλων, τεχνιτών ιματισμού και οικοδόμων

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Στηρίζουν την απεργία στις 6 Μαΐου τα σωματεία ιδιωτικών υπαλλήλων, τεχνιτών ιματισμού και οικοδόμων

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου «Η Ένωση» με ανακοίνωσή της τονίζει ότι στηρίζει την απόφαση  του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου  για απεργία στις 6 Μάη, τιμώντας την φετινή Πρωτομαγιά.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του σωματείου μας στη συνεδρίασή της στις 19/4/2021  αποφάσισε να στηρίξει την απόφαση  του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου  για απεργία στις 6 Μάη  τιμώντας την φετινή Πρωτομαγιά  αγωνιστικά και δίνοντας  πρώτη απάντηση  στο νομοσχέδιο έκτρωμα που ετοιμάζεται να φέρει  για ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.

Καλούμε τους συναδέλφους  ιδιωτικούς υπαλλήλους να  συμμετέχουν στην εκδήλωση  του Ε.Κ.Α. την Τετάρτη 5 Μάη  ώρα 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία .

Τους καλούμε  να δώσουν  μαζικό αγωνιστικό  «παρών»  στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη  ώρα 10:30  π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

ΖΗΤΩ Η 1Η ΜΑΗ

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων και Τεχνιτών Ιματισμού Αγρινίου αναφέρει:

Το Δ.Σ. του σωματείου  μας σε συνεδρίασή του στις 20/ 4/  2021   αποφάσισε  να στηρίξει  την  απόφαση της Ομοσπονδίας μας   και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου  για απεργία στις 6 Μάη,  τιμώντας την φετινή  Πρωτομαγιά αγωνιστικά- ταξικά και δίνοντας πρώτη απάντηση  στο νομοσχέδιο  έκτρωμα  που ετοιμάζει να φέρει  για ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους του κλάδου να  πάρουν μέρος  στην εκδήλωση του Ε.Κ.Α.  την Τετάρτη  5 Μάη  και ώρα 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Τους καλούμε να δώσουν  μαζικό- αγωνιστικό «παρών»  στην απεργιακή συγκέντρωση  την Πέμπτη 6 Μάη  ώρα 10:30 π.μ.  στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

ΖΗΤΩ Η 1Η ΜΑΗ

Ανακοίνωση της Ένωσης Οικοδόμων & εργαζομένων στα συναφή επαγγέλματα Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει:

Το Δ.Σ. του σωματείου  μας σε συνεδρίασή του στις 19 Απρίλη 2021   αποφάσισε  να στηρίξει  την  απόφαση της Ομοσπονδίας μας   και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου  για ΑΠΕΡΓΙΑ στις 6 Μάη,  τιμώντας την φετινή  Πρωτομαγιά αγωνιστικά- ταξικά και δίνοντας πρώτη απάντηση  στο νομοσχέδιο  έκτρωμα  που ετοιμάζει να φέρει  για ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση.

  • Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου:
  • Να συμμετέχουν στην εκδήλωση του Ε.Κ.Α. την Τετάρτη 5 Μάη  και ώρα 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.
  • Να δώσουν μαζικό- αγωνιστικό «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη ώρα 10:30 π.μ.  στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.