Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ερώτηση Βελόπουλου για τα προβλήματα σε τηλέφωνο και διαδίκτυο στο ορεινό Θέρμο

Ερώτηση Βελόπουλου για τα προβλήματα σε τηλέφωνο και διαδίκτυο στο ορεινό Θέρμο

Ερώτηση κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για τα προβλήματα σε τηλέφωνο και διαδίκτυο στο ορεινό Θέρμο.

H ερώτηση απευθύνεται προς τον  Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκη και τον  Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ.Καραμανλή:

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης του κ. Βελόπουλου:

«Κύριοι, Υπουργοί,

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων του ορεινού Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, μεγάλη ανησυχία προκάλεσε η πολυήμερη διακοπή τηλεφώνου και διαδικτύου στην περιοχή αυτή. Συγκεκριμένα, η Δευτέρα 04/01/2021, ήταν η 6η μέρα, κατά την οποία, η ανωτέρω περιοχή ήταν αποκομμένη από τον έξω κόσμο. Αντίστοιχο πρόβλημα προέκυψε, άλλωστε και άλλες φορές, κατά το περασμένο έτος: «Παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μας δεν έχει γίνει ακόμα κάτι.

Στις δύσκολες αυτές ημέρες λόγω της πανδημίας και, καθώς απαγορεύεται η κίνηση των πολιτών μεταξύ νομών, η μη επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα καθιστά την κατάσταση ακόμα πιο τραγική», αναφέρει, χαρακτηριστικά, κάτοικος της περιοχής. Οι πολίτες του ορεινού Θέρμου ανησυχούν και επισημαίνουν, πως η περιοχή κατοικείται ακόμα από ανθρώπους που έχουν ανάγκες και δικαίωμα στην επικοινωνία, ενώ ζητούν να βρεθεί άμεση λύση στο σχετικό πρόβλημα.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώται οι κ. κ. Υπουργοί:

1. Είναι ενήμεροι οι αρμόδιοι φορείς για τις κακές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, που απολαμβάνουν οι κάτοικοι του ορεινού Θέρμου;

2. Σε ποια μέτρα προτίθεσθε να προχωρήσετε, ώστε να επισπευσθούν οι ενέργειες αποκατάστασης των σοβαρών ανωτέρω προβλημάτων, που παρουσιάζονται κατ’ επανάληψη στο ως άνω τηλεφωνικό δίκτυο, καθώς, η έλλειψη τηλεφώνου και διαδικτύου στερεί από τους κατοίκους της ανωτέρω περιοχής τη δυνατότητα επικοινωνίας, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ οι τελευταίοι στερούνται, παράλληλα, την αλληλεπίδραση με τον υπόλοιπο κόσμο εν μέσω πανδημίας;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.