Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

«Εσωτερικές Διαδρομές – Η πνευματική μεσιτεία του Αγίου Όρους», το νέο βιβλίο των Άγγ. Γέροντα και Π. Ψυχάρη

«Εσωτερικές Διαδρομές – Η πνευματική μεσιτεία του Αγίου Όρους», το νέο βιβλίο των Άγγ. Γέροντα και Π. Ψυχάρη

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Εσωτερικές Διαδρομές – Η πνευματική μεσιτεία του Αγίου Όρους», των ιατρών Άγγελου Γέροντα και Παναγιώτη Ψυχάρη, την Πέμπτη 7 Απριλίου, ώρα 19:30 στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»

O Φιλολογικός Σύλλογος «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ», η Εθνική Εταιρεία των Ελλήνων Λογοτεχνών και οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Εσωτερικές Διαδρομές – Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» των ιατρών Άγγελου Γέροντα και Παναγιώτη Ψυχάρη, προσκαλούν στην εκδήλωση «Η πνευματική κληρονομιά του Αγίου Όρους», την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και ώρα 19:30 στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, 105 61 Αθήνα).

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

• Νίκος Μακρής, Δρ Φιλοσοφίας – συγγραφέας.
• Νίκος Κακαδιάρης, συγγραφέας – εικαστικός.
Θα απευθύνει χαιρετισμό ο συγγραφέας και καθηγητής Ιταλικής και Συγκριτικής Λογοτεχνίας Γεράσιμος Ζώρας.

Συντονίζει ο Γιάννης Πλαχούρης, δημοσιογράφος – ποιητής.

Την εκδήλωση θα κλείσουν οι συντελεστές της έκδοσης Άγγελος Γέροντας και Παναγιώτης Ψυχάρης.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει και μουσικό πρόγραμμα με τα έργα του Dvorak A. Sonatina op.100: I. Allegro risoluto, II. Larghetto, III. Scherzo. Molto vivace — Trio, IV. Finale. Allegro. Παίζουν η Δήμητρα Μαντζουράτου (πιάνο) και ο Δημήτρης Σέμσης (βιολί).
Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση θα εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, με την επίδειξη πιστοποιητικού, και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από την CoVid-19.
Για πληροφορίες: ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις, Αδριανείου 3 & Κατεχάκη, 115 25 Αθήνα (Ν. Ψυχικό), Τηλ.: 210 – 67 14 371, 67 14 340.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.