Τρίτη, Ιούλιος 16, 2019

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Μεσολογγίου φιλοξενεί τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Όραμα Ελπίδας»

orama-elpidas
Το Εσπερινό Γυμνάσιο Μεσολογγίου στις 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7:30 το απόγευμα θα φιλοξενήσει στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Όραμα Ελπίδας» με Πρόεδρο την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μεσολογγίου.

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων. Η Τράπεζα στεγάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων « Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα λήψης δείγματος για όποιον επιθυμεί να γίνει δότης, ενώ θα λειτουργεί και bazaar χειροτεχνημάτων από τους μαθητές του σχολείου τα έσοδα του οποίου θα συνδράμουν το Πρόγραμμα «Υιοθέτησε» το δείγμα ενός εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Μεσολογγίου με Λυκειακές Τάξεις σ’ αυτή την προσπάθεια χρειάζεται τη συνδρομή όλων. Καλεί σε μια συνεργασία για έναν ύψιστο Σκοπό. «Είναι πια ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» αναφέρει καταλήγοντας η πρόσκλησή του.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.