Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020

Εθελοντικός καθαρισμός στη Σαργιάδα

από μέλη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου

Εθελοντική δράση καθαρισμού έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο χωριό Σαργιάδα του Δήμου Αγρινίου.

Μέλη του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου μάζεψαν τα σκουπίδια από δημόσιους χώρους και ανήρτησαν φωτογραφίες από τη δράση τους στη σελίδα τους στο facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση τους αναφέρει:

Η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα είναι δείγμα πολιτισμού του κάθε πολίτη και όλων μας συλλογικά ως κοινωνία. Με τη σημερινή μας δράση θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους, ότι η καθαριότητα όλων των δημόσιων χώρων μας αφορά όλους, γιατί προσδιορίζει το επίπεδο πολιτισμού μιας περιοχής και των ανθρώπων του και ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι σεβασμός στην ίδια μας την ύπαρξη, την ίδια μας τη ζωή!

Από το facebook του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαργιάδας

Η δήλωση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας Κωνσταντίνου Βραχωρίτη:

“Η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα είναι δείγμα πολιτισμού του κάθε πολίτη και όλων μας συλλογικά ως κοινωνία. Με τη σημερινή μας δράση θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους ότι η καθαριότητα όλων των δημόσιων χώρων μας αφορά όλους γιατί προσδιορίζει το επίπεδο πολιτισμού μιας περιοχής και των ανθρώπων του και ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι σεβασμός στην ίδια μας την ύπαρξη, την ίδια μας τη ζωή”.

• Ενδεικτικά μαζεύτηκαν 17 σακούλες απορριμάτων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νικόλας

    Αξιέπαινη πρωτοβουλία ! Όμως δε συγκινούνται , δυστυχώς , όσοι ρυπαίνουν καθημερινά !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.