Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμη η ΓΕΑ να υποδεχθεί τους μικρούς αθλητές στα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ

Έτοιμη η ΓΕΑ να υποδεχθεί τους μικρούς αθλητές στα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ

Η νέα μπασκετική σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου-ΓΕΑ πιστή στην φιλοσοφία και στο ρόλο της στην κοινωνία της πόλης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους μικρούς αθλητές στα τμήματα ακαδημιών της.
Το ιστορικό σωματείο μπάσκετ της πόλης είναι και πάλι έτοιμο να προσφέρει γνώσεις και χαρά στα παιδιά που θα επιλέξουν να είναι μαζί μας.

Στην προσπάθεια αυτή την φετινή χρονιά στις ακαδημίες θα συμμετέχει και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου Σωτήρης Φαράντος.
Ο μεγαλύτερος σκόρερ που πέρασε από τα γήπεδα της Δυτικής Ελλάδας και πλέον καταξιωμένος προπονητής δέχθηκε με χαρά να δουλέψει με τα μικρά παιδιά του συλλόγου.
Ο Αρχηγός της Ανδρικής ομάδας και προπονητής εδώ και μια 5ετια των ακαδημιών ο Μιχάλης Σταμουλάκης θα αναλάβει και φέτος τμήματα υποδομής.
Και φυσικά ο Μπάμπης Αυφαντόπουλος που θα αναλάβει το αγωνιστικό κομμάτι των μικρών τμημάτων και ήδη έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με τις ομάδες της ηλικιακές που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη τους αγώνες.
«Από 9 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο μπασκετικό σπίτι των ακαδημιών μας στα γήπεδα του 2ου και 6ου Γυμνασίου», αναφέρει η ΓΕΑ.
Πληροφορίες καθώς και τα τηλέφωνα των προπονητών μπορείτε να ζητήσετε καθημερινά στο 26410-24767 και στα γραφεία της Γ.Ε.Α. στο Παπαστρατειο Μεγαρο Αγρινιου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.