Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Αιτωλικό: Καταγγέλλουν αφόρητη κατάσταση με τα κουνούπια και ζητούν ψεκασμό

Αιτωλικό: Καταγγέλλουν αφόρητη κατάσταση με τα κουνούπια και ζητούν ψεκασμό

Αφόρητη χαρακτηρίζει την κατάσταση με τα κουνούπια στο Αιτωλικό ο Τοπικός Σύμβουλος Παναγιώτης Σαλόνιτης, ο οποίος  ζητά από τους υπευθύνους να γίνει ο απαραίτητος ψεκασμός καθώς, όπως τονίζει, η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη για την υγεία όλων.

Αναλυτικά αναφέρει ο κ. Σαλονίτης:

Στα τόσα μεγάλα και άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια όσοι ζούμε στο Αιτωλικό, φέτος ένα πρόβλημα έχει γιγαντωθεί.

Η Βενετία της δημοκρατίας κατά τον δήμαρχο μας, έχει μετατραπεί σε δημοκρατία των κουνουπιών. Κάθε δειλινό η κατάσταση γίνεται αφόρητη και άκρως επικίνδυνη για την υγεία όλων μας. Κυριολεκτικα δεν μπορούμε να περπατήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Η προβληματική αγορά μας έχει γονατίσει και κανενός ανεύθυνου η υπεύθυνου δημοτικού παράγοντα δεν ιδρώνει το αυτί.

Επειδή το καλοκαίρι έχει ακόμη δρόμο, κάνω έκκληση, κάντε κάτι έστω και τώρα. ΨΕΚΑΣΤΕ… πριν να είναι αργά. Κάντε αυτό το μικρό και αναγκαίο και αφήστε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, χορτάσαμε…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Το προβλημα ανεφεραι ο αντιδημαρχος κυριος κοτσαλος οτι ερχεται σε μια ωρα απο την καρδιτσα οταν το ευνοουν οι συνθηκες..οποτε τα παραπονα μας στο δημαρχο καρδιτσας..βρε δεν ντρεποσαστε λιγακι,σανο τρωνε τα αλογα οχι εμεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.