Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στο Αγρίνιο

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στο Αγρίνιο

19 έως 21 Ιουνίου

84e7f55d-96e0-490b-8807-a8a8dcc4d847H Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ξεκίνησε να γιορτάζεται στο Αγρίνιο από το 2007. Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου, ενταγμένη στο Εθνικό Δίκτυο, θα συμμετάσχει στις φετινές εκδηλώσεις και προσκαλεί σε μια μεγάλη γιορτή, γεμάτη μελωδίες, συναισθήματα, ήχους παραδοσιακούς και σύγχρονους, σε κάθε γωνιά, σε κάθε πλατεία, πάρκο και πεζόδρομο, από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2016.
Στις εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου μπορούν να συμμετάσχουν ωδεία, καταστήματα μουσικών ειδών, εταιρίες ηχητικού εξοπλισμού, στούντιο ηχογραφήσεων, αίθριοι πολιτιστικών χώρων, δισκοπωλεία, μπαρ, εστιατόρια, ή ακόμα και καταστήματα με είδη ρουχισμού.

Κάλεσμα Συμμετοχής
Το κάλεσμα συμμετοχής αφορά τις εκδηλώσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο, όπως μια πλατεία, ένα πάρκο, ένα άλσος, ένα ανοιχτό θέατρο, ή και ένα πεζόδρομο αρκεί το σημείο της επιλογής σας να μπορεί να λάβει τη σχετική άδεια χρήσης από τις αρχές (Περιφέρεια, Δήμος, Κοινότητα) και να έχει παροχή ηλεκτρισμού εφόσον είναι απαραίτητο.
Το εύρος των εκδηλώσεων μπορεί να περιλαμβάνει: μια ακουστική συναυλία από μια χορωδία, ένα σύνολο εγχόρδων, ένα υπαίθριο εργαστήρι κρουστών, μια φιλαρμονική ορχήστρα ή μια παρέλαση από παραδοσιακές τσαμπούνες.
Κάλεσμα συμμετοχής καλλιτεχνών: μουσικοί, σολίστ, Dj’s, συγκροτήματα, μουσικά σύνολα, ορχήστρες, χορωδίες.
Στείλτε τις προτάσεις μέσω email στο: agrinioband@agrinio.gr και μια αναλυτική περιγραφή της ιδέας σας (σημείο εκδήλωσης, ημερομηνία, καλλιτεχνικό πρόγραμμα)

Διεύθυνση Φιλαρμονικής: Σουλίου 18 από 16:00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή
Τηλέφωνο: 2641058158

Αποστολή αιτήσεων συμμετοχής έως 10 Ιουνίου 2016

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.