Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Εξαγορά του ξενοδοχείου Alexander Αγρινίου από την οικογένεια Φλώρου

Εξαγορά του ξενοδοχείου Alexander Αγρινίου από την οικογένεια Φλώρου

Ολοκληρώθηκε σήμερα (1η Αυγούστου 2019) η εξαγορά του ξενοδοχείου Alexander, στο κέντρο του Αγρινίου, από τον  όμιλο «Β. & Σ. Φλώρος ΑΞΤΕΕ» .

Και η νέα αυτή επένδυση, από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές στην Αιτωλοακαρνανία, από την οικογένεια Φλώρου, συνιστά «ψήφο εμπιστοσύνης» στις προοπτικές του τουρισμού και ειδικότερα του ξενοδοχειακού κλάδου στο Αγρίνιο, την  Αιτωλοακαρνανία και γενικότερα στη Δυτική Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο Alexander διαθέτει 40 δωμάτια, με 80 κλίνες. Η εταιρεία έχει επίσης στην ιδιοκτησία της το ξενοδοχείο Imperial στο Αγρίνιο και  το ξενοδοχείο Oscar στην Αμφιλοχία.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Φλώρο θα διατεθεί άμεσα ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου ώστε να  προσφέρει πληθώρα ανέσεων, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματικό ταξίδι, οικογενειακές διακοπές, ενώ θα δημιουργηθούν εγκαταστάσεις για συνέδρια και εκδηλώσεις.

Με  αιχμή  την τεχνολογία, την τοπικότητα και την ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση θα προσφέρει πολύ σύντομα στους επισκέπτες της πόλης ένα νέο άκρως καινοτόμο και φρέσκο concept φιλοξενίας.

Έκπληξη τονίζεται πως θα αποτελέσει το νέο όνομα του ξενοδοχείου!

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

  2. Ανώνυμος

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΚΟΡΩΝΗ ΕΛΕΝΗ.Ν.ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.