Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Ευχαριστήριο του Άρη Λεπενούς για την ένταξη του γηπέδου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας

Δύο σημαντικά αθλητικά έργα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αφορούν την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεπενούς μαζί με αυτό του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.

Για τον λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας του Άρη Λεπενούς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Θανάση Μαυρομμάτη καθώς και τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου. Αναλυτικά  αναφέρει:

Με μεγάλη ανακούφιση ακούσαμε χθες τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη μέσα στα 100 εκ. ευρώ έργα να εξαγγέλλει από το Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι το γήπεδο του χωριού μας. Ενα σημαντικό αθλητικό έργο άμεσης προτεραιότητας, η ανακατασκευή του γηπέδου Λεπενούς συνολικού προϋπολογισμού 900.000 ευρώ εντάχθηκε στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος προς υλοποίηση, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού της Λεπενούς.

Επιτέλους μετά από χρόνια υποσχέσεων η Λεπενού και η νεολαία της αποκτά το γήπεδο που της αξίζει. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ως αθλητικό σωματείο εκτός από το Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Θανάση Μαυρομμάτη ο οποίος επέδειξε προσωπικό ζήλο και ενδιαφέρον για την κατασκευή του γηπέδου και φυσικά το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου ο οποίος συνεργάστηκε με τον Περιφερειάρχη για την ένταξη του έργου.

Η σημερινή ιστορική ημέρα είναι το επιστέγασμα όλων των συντονισμένων και αδιάκοπων προσπαθειών για την δημιουργία νέου γηπέδου, που ξεκίνησε εδώ και πολλές δεκαετίες από την Διοίκηση του Σωματείου μας , ούτως ώστε να λάβει σάρκα και οστά ο διακαείς πόθος των φιλάθλων της ομάδας μας, να αποκτήσει δηλαδή αυτό που δικαιούται η Λεπενού ένα υπερσύγχρονο Γήπεδο , ένα έργο πνοής που να κοσμεί το χωριό μας και να ανταποκρίνεται επάξια στις ανάγκες όλων των χρηστών του.

Το υπερσύγχρονο αυτό γήπεδο θα αποτελέσει την νέα στέγη για την ποδοσφαιρική μας ομάδα και ευελπιστούμε ότι αυτό θα συνδυαστεί με επιτυχίες ,προσφέροντας απαράμιλλες συγκινήσεις και στιγμές χαράς στον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας

Άρης Λεπενούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.