Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ευοίωνες ενέργειες για το Κέντρο Υγείας Μύτικα

Ευοίωνες ενέργειες για το Κέντρο Υγείας Μύτικα

Του κ. Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα σήμερα, από τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο μου Δικηγόρο και Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Λευκάδας κ. Παναγιώτη Γληγόρη, ότι το πρόβλημα ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ, για το οποίο δημοσιογράφησα τελευταία (δείτε εδώ), κατόπιν ερώτησης του κ. Παναγιώτη Γληγόρη, συζητήθηκε χθες σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λευκάδας.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Καλός, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, ότι το θέμα αυτό το συζήτησε με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη ότι αποφάσισαν να το συζητήσουν πάλι σήμερα και ο κ. Τριανταφυλλάκης τον διαβεβαίωσε, ότι από κοινού θα συντονίσουν τις ενέργειές τους, ώστε να τελεσφορήσει η επίλυση του φλέγοντος αυτού προβλήματος.

Μετά την ευχάριστη κοινή ενέργεια των δύο Δημάρχων, επικοινώνησα με τον Αναπληρωτή Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Νικόπουλο, ο οποίος τελευταία έχει αναλάβει την ευθύνη για την αντιμετώπιση της επιδημίας στη Δυτική Ελλάδα, στα Ιόνια Νησιά και την Ήπειρο και βρίσκεται στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, το οποίο είναι «σημείο αναφοράς του Κορωναϊού». Όπως μου τόνισε την Τρίτη θα βρίσκεται στην έδρα της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα. Του ανέφερα για τις κοινές ενέργειες των δύο Δημάρχων και η βοήθεια και η στήριξη του κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

Μου τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό των Δημάρχων και του λαού της περιοχής. Το ευχόμαστε!ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ! και οπωσδήποτε των ΑΠΟΔΗΜΩΝ μας, που ο αγαπητός κ. Παναγιώτης Χολής, μας υποσχέθηκε ΠΡΩΤΟΣ!

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ!

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ!

Του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη!

Της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ιονιών Νήσων κ. Κράτσα!

Μύτικας – Κάλαμος – Κάστος.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Ο επάρατος Κορωναϊός μας απειλεί. ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, Ο ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΙΜΗΤΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ!

Μύτικας Αιτ/νίας 10-4-2020

Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου (FNSI)

Πηγή: mytikapress.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.