Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Φερέιρα για το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: «Ανεξαρτήτως αντιπάλου κι έδρα παίζουμε για τη νίκη»

Φερέιρα για το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: «Ανεξαρτήτως αντιπάλου κι έδρα παίζουμε για τη νίκη»

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό και τόνισε πως στο DNA του ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνο η νίκη σε οποιαδήποτε έδρα και με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο «PAOK TV»:

«Κατά πρώτο λόγο πρέπει να φανταστούμε πως είμαστε στην θέση τους. Έτσι θα καταλάβουμε ότι παρόλο που σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του φάση όσον αφορά την αυτοπεποίθησή του, σίγουρα από πλευράς έντασης και επιθετικότητας θα είναι στο μάξιμουμ. Για να είμαστε πιο κοντά στο να κερδίσουμε τον αγώνα, θα πρέπει μίνιμουμ να δείξουμε ίδια επίπεδα έντασης κι επιθετικότητας. Αν το κάνουμε αυτό, θα αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε τον αγώνα. Εξάλλου, όπως έχουμε πει από την πρώτη μέρα αγωνιστικών υποχρεώσεων, Θέλουμε ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου να παίζουμε για την νίκη. Αυτό είναι το DNA μας, το DNA του ΠΑΟΚ, η ταυτότητά μας και με αυτήν την ένταση που πιστεύω ότι θα έχουμε μαζί με την ποιότητά μας θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη.

Νομίζω πως το τελευταίο μας ματς ήταν ξεκάθαρο δείγμα της ταυτότητάς μας, όπου είχαμε προσήλωση στον στόχο, συναισθηματικό έλεγχο όταν χρειάστηκε ο καθένας στο έργο του, ενώ παίξαμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό προσπαθώντας να βάλουμε όσο πιο πολλά γκολ γινόταν και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας».

gazzetta.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.