Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Φεστιβάλ camping αετοσανίδας (Kitesurf) στο Διόνι

Φεστιβάλ camping αετοσανίδας (Kitesurf) στο Διόνι

1Στο Διόνι της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας, σε μία παραλία με ιδιαίτερη τοπογραφία και μοναδική ομορφιά, θα διοργανωθεί από την τοπική ομάδα West Coast Kitesurf Addicts όπως πέρυσι το δεύτερο φεστιβάλ camping αετοσανίδας (Kitesurf) στις 29 και 30 Ιουλίου. Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνουν άτυποι αγώνες freestyle show/speed race/Big air (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα) αέρα επιτρέποντος.
Στόχος του Φεστιβάλ φέτος θα είναι να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό άθλημα που όλοι απολαμβάνουμε σε μια ιδιαίτερης ομορφιάς περιοχή όπου προσφέρεται για camping τόσο ως αθλητές όσο και ως θεατές. Θα είναι και μία ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να διοργανώσουν μια μίνι έκθεση με νέα προϊόντα και ελπίζουμε να υπάρχει και δοκιμή Demo νέων αετών και σανίδων όλων των εταιρειών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο cdiamos75@gmail.com ή στο group μας στο facebook West Coast Kitesurf Team
Στο Φεστιβάλ θα γίνουν παράλληλες δραστηριότητες όπως SUP και Kayak , αλλά και προπόνηση επί ξηράς με τις εξαιρετικές Μπαλαλά Σοφία και Χριστίνα Πρασσά με τραμπολίνο και σετ ασκήσεων Ubound. Παράλληλα Djs παίξουν μουσική για ένα τρελό beach πάρτυ επί της παραλίας. Σας περιμένουμε όλους στην Δυτική Ακτή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.