Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Λάμψη στο Αγρίνιο, φωτίστηκε χριστουγεννιάτικα η πόλη

Απόψε η πόλη του Αγρινίου θα μοιάζει  πιο φωτεινή από ποτέ καθώς άναψε ο ενισχυμένος φετινός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος.

Μια εβδομάδα αργότερα από ότι πέρυσι- αλλά και πάλι πάνω στην Black Friday για την αγορά- έγινε η ανεπίσημη έναρξη της γιορτινής περιόδου για το Αγρίνιο που περνά τις δικές του δοκιμασίες.

Φέτος αναμένεται να γίνει ρεκόρ …λάμψης και φωταγώγησης αφού οι εργασίες έχουν αρχίσει πολύ καιρό πριν. Ο στόχος είναι να έχουν γιορτινή εικόνα όλοι οι παλιοί δήμοι που αποτελούν τον σημερινό δήμο Αγρινίου.

Άλλωστε πολύ συζήτηση έγινε(ακόμη και σε πανελλαδικό επίπεδο) για τα 95 χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα 15 χιλιόμετρα από λαμπάκια που έχει προμηθευτεί φέτος ο δήμος Αγρινίου, επενδύοντας πολλά στην αλλαγή της ψυχολογίας στην πόλη!

Αναμένεται πλέον το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου τις επόμενες μέρες, όπως  και ο στολισμός στις πλατείες της πόλης, ώστε να μπουν και οι γειτονιές με την σειρά τους στο πνεύμα των ημερών.

Αύριο στο λαμπερό σκηνικό θα προστεθεί το ξεκίνημα του παγοδρομίου και του χριστουγεννιάτικου χωριού με τα παιχνίδια, στο δημοτικό πάρκινγκ στα παλιά Σφαγεία και το μόνο που απαιτείται είναι καλή διάθεση από παιδιά και γονείς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Random

    κρέμασαν λαμπάκια στα σοκάκια και στη Μπαϊμπά, που είναι πολυσύχναστος εμπορικός δρόμος, τίποτα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.