Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Φρουρά στον Τρούμαν  (‘Άγαλμα)

284692-e1523877332485-454x300Φρουρά στον Τρούμαν  (‘Άγαλμα) .
Ημερήσια Διαταγή

Επειδή υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες , ότι αιμοσταγείς κομουνιστές , φέροντες αντί κονσερβοκούτια , ηλεκτρικά πριόνια , θα επιτεθούν για να κατεδαφίσουν το άγαλμα του ηγέτη των ελευθέρων ανθρώπων , Τρούμαν , που βρίσκεται στην Αθήνα , εκδίδω την παρακάτω ημερήσια Διαταγή  για την φύλαξη του.

Σκοπιά : Από το Πρωί  μέχρι το μεσημέρι : Δεξιά του αγάλματος θα τοποθετηθεί  ο σ. Φίλης, συνεπικουρούμενος από τους 53!!. ‘Αριστερά ο σ. Σκουρλέτης συνεπικουρούμενος από τους Πασοκογενείς (Κουρουμπλη κλπ.) . Από το Μεσημέρι μέχρι αργά την νύκτα : Δεξιά του αγάλματος θα τοποθετηθεί ο σ. Σταθάκης , συνεπικουρούμενος από του κάθε είδους καθηγητές , πανεπιστημιακούς και τεχνοκράτες!!! Αριστερά ο σ. Παππάς, συνεπικουρούμενος από τους σ. μετακλητούς κυρίως στελέχη της Νεολαίας μας. .Από αργά το βράδυ μέχρι το Πρωί την φύλαξη του αγάλματος αναλαμβάνει  ο σ. Πολάκης. (Αυτός σαν Κρητικός καθαρίζει μόνος του).  ‘Άλλωστε του ταιριάζει το Γερμανικό «Νούμερο».

Ο σ. Κατρούγκαλος αποκλείεται ως δηλώσας κομουνιστής που μπορεί να κινηθεί υπογείως και να μας δημιουργήσει θέμα.

Καθήκοντα περιπολάρχη θα ασκεί ο σ. Πρωθυπουργός. , Αξιωματικός Υπηρεσίας ο σ. Φλαμπουράρης .

Το γραφείο τύπου αναλαμβάνει ο «Δημοσιογράφος» Σωτήρης Καψώχας , γνωστός για τους αγώνες του στην ΕΡΤ, ενάντια σε κάθε ,πολιτικό αντίπαλο της Κυβέρνησης και ειδικά των κομουνιστών.

Ο Διοικητής – Γραμματέας
Ζαχαριάδης  Κώστας.

Αγρίνιο 20 Απρίλη 2018
Για την αντιγραφή
Γιώργος Β. Σολτάτος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Τάσος

    Σωστή διαταγή κυρ Γιώργο γιατί αν δεν ήταν ο Τρούμαν θα τρώγαμε ακόμα ραπανάκια για την όρεξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.