Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Γαλάτσι: Αυτός είναι ο 35χρονος πυγμάχος που εκτελέστηκε

Γαλάτσι: Αυτός είναι ο 35χρονος πυγμάχος που εκτελέστηκε

Το θύμα δέχθηκε τα πυρά αγνώστου ενώ έμπαινε σε γυμναστήριο- λέσχη μποξ – Έχασε μέσα σε ελάχιστα λεπτά τη μάχη για τη ζωή – «Άκουσα πέντε πυροβολισμούς» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Στόχος μαφιόζικης επίθεσης έγινε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα ο 35χρονος πυγμάχος Χάρης Κοντογιώργης, στην οδό Εκάβης, στο Γαλάτσι. Την ώρα που έμπαινε σε γυμναστήριο – κλαμπ μποξ δέχθηκε δολοφονική επίθεση από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Εχει δεχθεί τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες και εξέπνευσε μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας συνδέεται συγγενικά με πρόσωπο που είχε δολοφονηθεί προ μηνών στη Μεταμόρφωση- είναι ανιψιός του. Οι έρευνες της αστυνομίας προσανατολίζονται ως προς τα κίνητρα της δολοφονίας στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

«Ήμουν στον τρίτο όροφο και άκουσα πέντε πυροβολισμούς. Ήταν συγκεντρωμένη η αστυνομία», τα λόγια αυτόπτη μάρτυρα στα οποία συμπυκνώνεται το κλίμα τρόμου που επικράτησε στην περιοχή της μαφιόζικής εκτέλεσης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα της δολοφονίας είχε εμπλοκή με υποθέσεις της νύχτας και αρκετοί τον έβλεπαν ως «διάδοχο» του θείου του και εκεί αναζητούν τα κίνητρα του εγκλήματος.

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.