Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019

Γιάννης Σύψας: «Πρώτιστο μέλημα του Ν. Φαρμάκη η δημιουργία πλούτου, με διαφορετικό μείγμα πολιτικής» (ηχητικό)

Την ανάγκη η δυτική Ελλάδα και η Αιτωλοακαρνανία να πάρουν την θέση που τους αξίζει στην ανάπτυξη, στην απασχόληση, στον τουρισμό επισημαίνει, μιλώντας στο agriniowebradio και στον ΑΝΤΕΝΝΑ STAR 103,5 ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, Γιάννης Σύψας.

Ο Ναυπάκτιος υποψήφιος, άνθρωπος με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση , μιας και υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης τα τελευταία χρόνια τον Δήμο Ναυπακτίας, τονίζει πως η πρόσφατη επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη, ήρθε να επιβεβαιώσει την αμέριστη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πρόσωπο του κ. Φαρμάκη:

«Ως τον νέο υποψήφιο που έχει την δυνατότητα να εφαρμόσει ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής, μακριά από την φιλοσοφία που έφερε τη χώρα στο σημερινό χάλι…»

Ο κ. Σύψας υπογραμμίζει πως βασικός στόχος της νέας Περιφερειακής Αρχής υπό τον Ν. Φαρμάκη θα πρέπει να είναι η δημιουργία πλούτου, μέσα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας, που ουδέποτε κάποιος ασχολήθηκε σοβαρά μαζί τους.

«Παράγουμε μόλις το 1,2% του τουριστικού ΑΕΠ. Το ποσοστό αυτό είναι τραγικό και πρέπει να αντιστραφεί.», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ένα άλλο σημείο, το οποίο επισήμανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με έμφαση ο Νεκτάριος Φαρμάκης είναι και αυτό των αντισταθμιστικών που θα πρέπει επιτέλους να διεκδικήσει συντονισμένα και να λάβει η Αιτωλοακαρνανία , για την επί δεκαετίες εκμετάλλευση των φυσικών της πόρων, όπως το νερό.

«Η Αιτωλοακαρνανία παραμελήθηκε από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή. Σε όλα αυτά θα πει ένα τέλος. Πιστεύω βαθιά, είμαι βέβαιος ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης, θα είναι ο Περιφερειάρχης που θα διεκδικήσει με πάθος αυτά που δικαιούμαστε», συμπληρώνει ο κ. Σύψας.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

φωτο: Nafsweek

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.