Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

«Ευαγγελισμός»: Σε καραντίνα 96 γιατροί και νοσηλευτές, ήρθαν σε επαφή με ασθενή με κορωνοϊό

«Ευαγγελισμός»: Σε καραντίνα 96 γιατροί και νοσηλευτές, ήρθαν σε επαφή με ασθενή με κορωνοϊό

Σε καραντίνα 96 εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό» και 25 στο «Ελπίς»

Σε καραντίνα έχουν μπει 96 εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό», που ήρθαν σε επαφή με ασθενή με κορωνοϊό, ενώ άλλοι 25 εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ελπίς» είναι επίσης σε αυτοαπομόνωση. Στον «Ευαγγελισμό», 96 γιατροί και νοσηλευτές μπήκαν σε καραντίνα μίας εβδομάδας, όπως προβλέπεται για τους υγειονομικούς. Ανάμεσά τους δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού, αλλά ήρθαν σε επαφή με ασθενή που είχε προσβληθεί από τον ιό, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Συναγερμός όμως σήμανε και στο νοσοκομείο «Ελπίς», καθώς διαπιστώθηκε ότι 3 γιατροί, 1 νοσηλεύτρια και 2 ασθενείς είναι θετικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Παράλληλα, άλλοι 25 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο τέθηκαν σε καραντίνα επτά ημερών. powered by Rubicon Project Πριν από μία εβδομάδα, ασθενής εισήχθη στη Β’ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου, ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Το πρώτο τεστ που έγινε στον εν λόγω ασθενή ήταν αρνητικό και εκείνος μεταφέρθηκε στη Β’ Χειρουργική κλινική, όπου νοσηλευόταν μαζί με άλλα παθολογικά περιστατικά. Όμως, έπειτα από τρεις ημέρες εμφάνισε συμπτώματα και σε δεύτερο τεστ βρέθηκε θετικός στον ιό.

Πηγή: lifo.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.