Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Γ.Παπανδρέου: “Ο Χρήστος Στρεμμένος μας αφήνει παρακαταθήκη την αγωνία του να προσπαθούμε για μία καλύτερη ζωή”

“Μας αφήνει παρακαταθήκη την αγωνία του, να μην πάψουμε ποτέ να προσπαθούμε για μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή, για μια Ελλάδα που να μας κάνει περήφανους” αναφέρει ,μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός  Γιώργος Παπανδρέου για τον καθηγητή Χρήστο Στρεμμένο  ο οποίος κηδεύεται σήμερα στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην Πρωθυπουργού αναφέρει τα εξής:

Αποχαιρετούμε σήμερα, ένα φίλο και σύντροφο, στον αγώνα για την ελευθερία την περίοδο της χούντας, για τη Δημοκρατία και το σοσιαλισμό ως ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και για μια Ελλάδα με φωνή και ισχυρή παρουσία παντού, ως πρέσβης στη Ρώμη.

Ο Χρήστος Στρεμμένος, σπουδαίος πανεπιστημιακός δάσκαλος, με ανήσυχο και πρωτοπόρο πνεύμα, υπηρέτησε την επιστήμη και την Πατρίδα, με αφοσίωση, συνέπεια, εντιμότητα και ήθος.

Το πάθος του για μια Ελλάδα που να προάγει τη αξιοσύνη και την προκοπή, τον οδήγησαν στην δημιουργία μιας πρότυπης μονάδας παραγωγής ποιοτικών αγαθών, που διαπρέπουν παγκοσμίως.

Ανήσυχος Έλληνας ο Χρήστος, μας αφήνει παρακαταθήκη την αγωνία του, να μην πάψουμε ποτέ να προσπαθούμε για μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή, για μια Ελλάδα που να μας κάνει περήφανους.

Καλό ταξίδι, Χρήστο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.