Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Γιόρτασε τα 70 χρόνια του και έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου

kopi-pitas-apostratoi (1)
Στην κατάμεστη αίθουσα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε , το πρωί του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2018, ο εορτασμός των 70 χρόνων και η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου. Την Πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμολογιότατος Κωνσταντίνος Καντάνης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτριος Τσούνης στην παρουσίαση των πεπραγμένων για τα 70 χρόνια λειτουργίας, επισήμανε ότι ο Σύλλογος ιδρύθηκε στις 6-1-1948 σε μια ταραγμένη για την Ελλάδα χρονική στιγμή και έκτοτε έχει να παρουσιάσει πλούσιο κοινωνικό έργο στην πόλη του Αγρινίου και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και εξυπηρετεί τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε.

Ακολούθησαν τρεις ειδικές βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες , στον Ανθ/μο ε.α. Γιώργο Πολύχρονο και τους Αρχιφύλακες Γεράσιμο Κορδάτο και Παναγιώτη Αγγελούδη για το ήθος, τη δύναμη ψυχής και απαράμιλλης θέλησης που διαρκώς επιδεικνύουν και τους αναδεικνύει ως παράδειγμα μίμησης για την κοινωνία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Βαρεμένος, ο Βουλευτής κ. Μάριος Σαλμάς, οι Δήμαρχοι Αγρινίου και Θέρμου κ.κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και Σπυρίδων Κωνσταντάρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Βασίλειος Φωτάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Παπαευθυμίου, εκπρόσωποι Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών, πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

kopi-pitas-apostratoi (2)

kopi-pitas-apostratoi (3)

kopi-pitas-apostratoi (4)

kopi-pitas-apostratoi (5)

kopi-pitas-apostratoi (6)

kopi-pitas-apostratoi (7)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.